Коли треба бути на спортику: варіанти костюмів від українських брендів (ФОТО)

Шопінг

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Раніше ми говорили про важливість формування шопінг-листів , щоб звести непотрібні покупки до мінімуму. І оскільки вже зовсім скоро наступить весна і збільшиться кількість прогулянок на свіжому повітрі, саме час додати до цього самого листа придбання нового спортивного костюма.

Спортивний костюм - незамінна річ у вашому гардеробі. Він виручить вас, коли потрібно сходити на прогулянку містом, на пікнік, відправитись в дорогу тощо. Про це пише  The Village Україна.

А якщо під час шопінгу ви віддасте перевагу спортивному костюму від українського бренду, ви ще й економіку країни підтримаєте. Погодьтеся, одні переваги! Тож нижче пропонуємо добірку модних та зручних виробів, які можуть прийти вам до вподоби.

Ksenia Schnaider та Adidas

До першої колаборації українського бренду з всесвітньо відомою компанією Adidas увійшов спортивний костюм Adicolor у техніці печворк у бірюзових відтінках. Доповненням образу можуть слугувати кросівки “Суперзірка”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Diadia

Коли потрібно, щоб було і гарно, і зручно. Обирайте шоколадні в’язані штани з кофтиною-поло та отримайте максимально комфортний образ.

Mogozine

Ретро-костюм з олімпійкою та брюками-карго виконаний з плащової тканини. Комплект доступний у двох кольорах - молочному та чорному.

Firma

Бренд пропонує низку варіантів верху та низу і, що класно, вони легко поєднуються один з одним.

Slyji

Оверсайз-костюми цього бренду виконані з переробленого котону та нейлону. Вітрівки та штани-карго представлені у декількох кольорах: хакі, сірому, бежевому, чорному та молочному.

Ctrl

Якщо шукаєте спортивний комплект з начосом - вам сюди. Завдяки прогумованій блискавці та затяжках на рукавах та штанах створюється додатковий захист від вітру та холоду.

Hoody Stories

До асортименту бренду входить худі за мотивами традиційних подільських вишиванок та брюки-кльош.

Must Have

Особливістю цього комплекту є принт “Independence” на світшоті. До речі, він унісекс, тож можна легко створити family look з вашим коханим.

Cher17

Костюм складається з вкороченого худі на блискавці та вільних штанів прямого крою. Модель представлена у чорному та бежевому кольорі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, як стати бажаним клієнтом у будь-якому модному магазині. “Золоті” правила, які врятують вас від осудливого погляду консультантів, ви знайдете у цій статті .

Фото: cher17.com, сайти брендів