Красиві вишиванки до Дня Незалежності, які точно варті вашої уваги (ФОТО)

Шопінг
797

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Розкішні вишиванки від українських брендів. Фото: instagram.com/khrystyna_rachytska/

Показуємо, в чому можна зустріти День Незалежності 2024

Вже скоро українці відзначатимуть сакральне свято — День Незалежності. Добіркою модних дизайнів нігтів в українському стилі ми ділились, а тепер покажемо вам красиві вишиванки, які можна одягнути на свято.

Раніше патріотичний одяг у нашій країні був пов'язаний переважно з великими святами. Однак після початку повномасштабного вторгнення українці стали носити його й у повсякденному житті. Тож, якщо у вас ще немає вишиванки, саме час придбати її до Дня Незалежності! По-перше, ви зможете відзначити в ній цю велику та важливу дату. А, по-друге, потім буде нагода носити красиву сорочку в українському стилі хоч кожен день.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вишиванка в старовинному стилі — чудова інвестиція в ваш гардероб. Вироби Khrystyna Rachytska носить сама Катя Осадча, тож можете зробити собі гарний подарунок до свята. Ціна — від 1000 доларів.

Також радимо звернути увагу на патріотичні вишиванки від Inbutik.а. Останнім часом вони мають чималу популярність. А ще виглядають дуже стильно та сучасно. Ціна — в середньому 1000 грн.

Класична вишиванка ніколи не втрачатиме своєї актуальності. Такий виріб завжди виглядає стильно, доречно та красиво. Радимо зупинити вибір на сорочках від бренду "Мережка". Ціна — в середньому 1500 грн.

А ось для справжніх модниць бренд Rovero створює вишиванки у вигляді корсетів. Ціна — від 4000 грн.

Цікаві вишиванки з льону, зроблені на кшталт блузи, можна придбати в Hrushenka. Ціна такої — 3100 грн.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вишиванка з ґудзиками — це дуже незвичайна та красива річ. Така є в бренду "Пані Вишиванка". Ціна — 1250 грн.

І, звісно, сукня-вишиванка — жіночна та дуже елегантна річ в українському стилі. Така від бренду Nytka чудово підійде для святкування Дня Незалежності. Ціна — 4600 грн.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що стало відомо, чи варто чекати додаткового вихідного в честь Дня Незалежності. Якщо свято припадає на суботу чи неділю, наступний понеділок зазвичай теж є вихідним.