Анастасія Цимбалару показала ефектний образ: де придбати нашумілий аутфіт зірки (ФОТО)

Шопінг

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Анастасія Цимбалару. Фото: instagram.com/nastya_tsymbalaru

Зірка розкрила справжню вартість свого лука

Нещодавно ми писали, у скільки вам обійдеться вишиванка як у першої леді. Тепер пропонуємо дізнатися більше про костюм Анастасії Цимбалару, який не залишив нікого байдужим. Чи дійсно українська акторка заплатила за нього кілька тисяч доларів?

32-річна українська акторка Анастасія Цимбалару нещодавно дала велике інтерв’ю. Під час його запису зірка позувала у модному сірому костюмі, який потім бурхливо обговорювали у Мережі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Деякі користувачі припустили, що це був аутфіт від французького люксового бренду Mugler, вартість якого могла сягати 4 тисяч доларів. Це викликало у них обурення, що Анастасія “таке посміла одягти”.

Анастасія Цимбалару та Слава Дьомін. Фото: instagram.com/nastya_tsymbalaru

Насправді ж це був костюм від українського бренду Havry, виконаний з вовни та шовку. За топ, піджак та штани Анастасія заплатила 18 тисяч гривень. До речі, якщо вам теж сподобався цей комплект, зазирніть у шоурум бренду, розташований у центрі Києва.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, де купує одяг Кейт Міддлтон. Дізнайтеся, яким брендам віддає перевагу дружина принца Вільяма - у цьому матеріалі.