Модні сукні на випускний 2024: вишуканий мінімалізм, від якого неможливо відірвати погляд (ФОТО)

Модні тренди
2 149

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Фото: elana.com.ua

Ділимось фотографіями найкращих суконь для випускниць

З датами Останнього дзвоника в Україні вже визначились, тож тепер варто зайнятись підготовкою до випускного. Найкращими піснями для балу ми вже ділились, а тепер покажемо вам найкрасивіші сукні на випускний 2024 у мінімалістичному стилі.

Ще не так давно дівчата обирали для випускного вечора помпезні сукні з рюшами та декором, які виглядали як образи принцес минулих століть. Та мода змінилась. Сьогодні на піку популярності — коктейльні сукні та мінімалізм.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чи не головний тренд 2024 року — сукні з розрізами, які допоможуть підкреслити фігуру та довгі ноги. Можна обрати атласну або шовкову сукню максі з великим розрізом і бретельками. Для випускного підійдуть як класичні вечірні кольори — чорний та коричневий, так і яскраві літні — блакитний та зелений. Образ можна доповнити невеликою сумочкою та відкритими босоніжками.

Фото: birdygrey.com
Фото: birdygrey

Ще один варіант — сукні з вирізами на талії. Для романтичного образу оберіть мідісукню з квітковим принтом, V-подібним вирізом і рукавами-крильцями, а також ефектними вирізами на талії. Доповніть образ стриманими прикрасами та босоніжками на високих підборах.

Фото: trendyol-milla
Фото: trendyol-milla

Універсальний варіант для випускного вечора 2024 – чорна сукня. Щоб створити небанальний образ, оберіть чорне плаття міді на широких бретельках. Це може бути як приталений варіант, так і сукня вільного крою.

Фото: musthave.ua
Фото: trendyol-milla

Якщо ж вам подобається виділятися з натовпу, зверніть увагу на асиметричну сукню на одне плече. Таке вбрання підкреслить шию та зону декольте. Доповнити його можна взуттям контрастного кольору та невеликою сумкою-клатчем.

Фото: trendyol-milla
Фото: birdygrey.com
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ще обов’язково прочитайте наш матеріал про образи Аріани Ґранде, Зендеї та інших зірок, які ідеально підійдуть для випускного вечора. Ця добірка принесе вам натхнення!