Керрі Бредшоу оцінила б: найкраще взуття для шкільного випускного

Модні тренди

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Босоніжки на випускний 2024. Фото: instagram.com/marsalaofficial

Не купуйте взуття, в якому вам від самого початку некомфортно

Ваш випускний образ не буде ідеальним без правильного взуття. Тому не купуйте першу ліпшу пару босоніжок, яку побачили в магазині. До якого взуття варто придивитися - читайте далі у статті.

Босоніжки, які ви купили для носіння влітку, не підійдуть для появи в них на випускному. А все тому, що в повсякденному житті ми зазвичай не носимо парадне взуття. Тож доведеться розкошелитися на нову пару.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Не обов’язково, щоб вони коштували як пів світу. Проте своїм виглядом вони мають підкреслити особливість та важливість цього дня у вашому житті. Дозвольте собі трішки розкоші з нагоди свята.

Цього року в тренді моделі peep-toe, у стилі ретро, з прикрасами на щиколотках. Водночас немає обмеження по кольорах, тож обирайте той відтінок, який пасуватиме до вашої випускної сукні. Те ж саме стосується і підборів: високий каблук чи kitten heels - як вам зручно.

Нижче залишаємо кілька варіантів взуття, яке можна одягнути на випускний. Надихайтеся ними перед тим, як відправитися на пошуки своєї ідеальної пари!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми показували найкращі сукні на випускний 2024. Беремо приклад з Аріани Ґранде, Зендеї та інших зірок - у цій статті.