Всесвітній день бікіні: найкрасивіші купальники, які має мати кожна у 2024 році (ФОТО)

Модні тренди

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Всесвітній день бікіні. Фото: instagram.com/marymax_brand

Святкуємо Всесвітній день бікіні та розповідаємо про головні тенденції купальників 2024

5 липня — чудовий день, щоб взяти сонцезахисний крем і вирушити на пляж, адже саме цього дня святкують Всесвітній день бікіні! Про те, які купальники люблять носити зірки ми вже розповідали, а тепер покажемо вам наймодніші бікіні 2024 року!

Літній сезон вже в самому розпалі, тож сидіти в таку спеку в чотирьох стінах — не найкраща ідея. Якщо ви все ще не підготувались до пляжного сезону, ми будемо раді вам допомогти та показати найкрасивіші купальники цього року. Про них розповіла персональний стиліст Альона Чорновол.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Купальники з квітами, бантиками та рюшами

Також в моді будуть купальники з квітковими мотивами, рюшами та бантами. Стилістка підкреслила, що зараз актуальна естетика кокетства та балету, тому обирайте ніжні, дівочі варіанти.

Фото: handywear.com.ua

Купальники з контрастним обрамленням

Ще один тренд літа 2024 — купальники з контрастним обрамленням. Альона Чорновол радить звернути увагу на чорно-білі варіанти або інші контрастні кольори.

Фото: instagram.com/chornovol.alyona/

Купальники з вирізами та окремими частинами

Для активного відпочинку біля річки чи басейну підійдуть купальники з вирізами або складені з окремих частин. Проте такі моделі більше підходять для красивого відпочинку, а не для засмаги, оскільки можуть залишати нерівномірний загар.

Фото: prom.ua

Купальник "one piece" (суцільний)

Літом 2024 в тренді будуть культові червоні суцільні купальники (як у рятувальниць Малібу). Також варто звернути увагу на моделі в пастельних відтінках.

Фото: bigl.ua

Купальники з анімалістичним принтом

Стилістка рекомендує звернути увагу на купальники з анімалістичним принтом. У тренді будуть не лише леопардові, але й зеброві, жирафові та рептилійні принти в різних відтінках.

Фото: intimo.com.ua

Купальники з топом бандо

Ще одна модель, яка зробить з вас зірку пляжу! Купальники з топом бандо ідеально підходять як для засмаги, так і для купання, але важливо підібрати ліф, який добре сяде на вашу фігуру.

Фото: modern-boutique.com

Купальники з металевою фурнітурою та прикрашені камінням чи блискітками

Ефектний варіант на літо 2024 — купальники з металевою фурнітурою або прикрашені камінням та блискітками. Хоча такі моделі не завжди комфортні, на фотографіях вони виглядають дуже ефектно.

Фото: temu.com

Класичне бікіні

Класичне бікіні залишається актуальним і влітку 2024. Якщо у вашому гардеробі ще немає такого купальника, стилістка радить обов'язково придбати його цього сезону.

Фото: instagram.com/marymax_brand
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дивіться, як мінялась мода на купальники за останні 100 років. Цікаво, що мода на них змінювалася від повністю закритих до кількох клаптиків тканини.