Як одягаються француженки восени? 7 речей, які варто мати у гардеробі кожній модниці

Модні тренди
949

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Осінній шик по-французьки. Фото: соцмережі

Показуємо і розповідаємо, що француженки носять восени

Осінні образи француженок завжди виглядають особливо чарівно. Вони наче створені для прогулянок серед пожовклих алей Люксембурзького саду або вздовж набережної Сени під сірим небом. Щоб скласти подібні ансамблі, вам потрібно всього лиш додати кілька ключових елементів у свій гардероб.

Темно-сині джинси

Універсальний елемент французького гардероба на будь-який сезон — ідеальні джинси. Для дощової погоди краще обирати темно-сині варіанти без потертостей та розрізів, що збережуть елегантність образу.

7 речей, які варто мати у гардеробі цієї осені. Фото: соцмережі
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Короткий кардиган

Трикотаж є незмінним вибором француженок восени. Однак це не повинні бути громіздкі моделі або старомодний оверсайз. Кроп-довжина і підкреслений силует — ось те, що потрібно.

Стиль парижанок. Фото: соцмережі

Мініспідниця в клітинку

Хоча француженки відомі своєю стриманістю, вони не забувають про грайливість. В осінніх гардеробах можна побачити мініспідниці, зазвичай у клітинку. Найкращий вибір — класичні варіанти з неконтрастним малюнком.

7 осінніх must-have для гардероба в стилі парижанок. Фото: соцмережі

Максісукні

Навіть із закінченням літа француженки не розлучаються із сукнями. У прохолодні місяці вони віддають перевагу трикотажним максісукням з обтислими силуетами. Француженки уникають мішкуватих моделей і обирають жіночні форми, з акцентом на простоті: без глибоких розрізів чи декольте

Осінній стиль 2024. Фото: соцмережі

Фактурний піджак

Піджак — один із базових елементів французького стилю. У 2024 році обирайте піджаки з незвичних матеріалів: шкіри, вельвету, твіду або замші. Головне — щоб піджак поєднувався з різними речами з вашого гардероба.

Осіння мода 2024. Фото: соцмережі

Сіре пальто

Хоча чорне пальто є класикою, все більше парижанок обирають сірі варіанти. Темно-сірі або попелясті відтінки підходять як для консервативних, так і для романтичних натур. Простий крій і непомітна фурнітура — ось головні секрети ідеального пальта.

7 осінніх трендів від француженок. Фото: соцмережі

Вовняна куртка

Основний принцип стилю француженок — зручність із ноткою витонченості. Вони віддають перевагу вовняним сорочковим курткам замість шкіряних косух. Це елегантний вибір, який чудово доповнить ваш осінній гардероб! ;)

Французька осінь у вашому гардеробі. Фото: соцмережі
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали про те, що шорти-бермуди — головний тренд цієї осені. Дізнайтесь, з чим їх носити, щоб виглядати на всі сто.