Три модні светри, які мають бути в вашому гардеробі цієї осені: надихаємось образами fashion-блогерки (ФОТО)

Модні тренди

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Модні осінні светри. Фото: instagram.com/juliesfi/

Ці светри зроблять з вас справжню королеву осені!

Наступила осінь, а отже футболки та майки варто замінити на затишній осінній трикотаж. Звісно, в холодний сезон не обійдешся без красивих светрів, які допоможуть зігрітись. Однак перед покупкою варто розуміти, які моделі в тренді. Радимо звернути увагу на три светри, які є універсальними та підходять для будь-якого стилю.

Щоб створити стильний образ, ми часто шукаємо натхнення у інфлюенсерів, які демонструють актуальні луки. Звісно, не всі з них легко повторити. Однак у французької модниці Жюлі Феррері доволі елегантний та водночас простий стиль. На прикладі її образів ми розглянемо три актуальні светри, які варто мати цієї осені у своєму гардеробі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сірий светр

Восени сірий колір стає особливо популярним, тож варто додати сірий светр у свій гардероб. Він легко комбінується з будь-яким одягом — від джинсів до класичних штанів-палаццо. Жюлі Феррері показує, як його можна стильно поєднати зі спідницею або штанами.

Червоний светр

Хоча цієї осені головним кольором вважають бордовий, червоний залишається в тренді. Вибирайте червоний в'язаний светр, який чудово поєднується з джинсами-кльош або сірими штанами.

Коричневий светр

Такий светр виглядає вишукано та елегантно. Радимо поєднувати його з коричневими штанами для монохромного образу або обирати светр на блискавці, який додає жіночності та м'якості образу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також ми розповідали про одну модну річ, яка допоможе вам легко виділитись та виглядати дуже стильно восени 2024 року. Беріть до уваги!