Без нього складно уявити осінь 2024: яке взуття буде в тренді цього сезону

Модні тренди
1 697

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Модне взуття на осінь 2024. Фото: freepik.com

Класна пара взуття стане акцентом у вашому образі

Раніше ми писали, до якої пари взуття радить придивитися Вікторія Бекхем. Ще кількома варіантами, яким віддають перевагу цієї осені світові модниці, ділимося далі у цьому матеріалі на Хочу!

Якщо ви тільки плануєте поповнити свій осінній гардероб новою парою взуття, тоді вам точно потрібно ознайомитися з рекомендаціями персональної стилістки Анастасії Мальцевої. Ексклюзивно для наших читачів експертка розповіла, яке взуття буде в тренді та як його стилізувати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Модне взуття осені 2024

Чоботи з призібраною халявою. Бохо стиль повертає це взуття у тренди. Доповнюйте його струмуючими сукнями чи заправляйте у чоботи джинси скіні (до речі, вони теж повертаються у моду).

Казаки. Теж відсилка до бохо, але до цього взуття за останні сезони ми вже звикли. Тож носимо далі із задоволенням.

Челсі. Зручна пара для осінньої погоди. Єдине, що змінюється - форма підошви: вона стає більш акуратною. Так-так, тракторні фактурні підошви залишаємо у минулому.

Слінгбеки. Поки погода дозволяє носимо ці відкриті туфлі з усім! До речі, з колготками чи шкарпетками їх також можна поєднати.

Балетки - сатинові, шкіряні, сітчасті, з декором та без, у будь-якому кольорі. Це не лише трендове, а й найзручніше взуття.

►Кольорові кросівки. Якщо ви вже маєте пару Adidas Samba - продовжуйте носити. А якщо тільки задумуєтесь про актуальні кросівки на сезон, звертайте увагу на колір. Нехай це спортивне взуття стане акцентом у ваших образах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про взуття, яке ідеально впишеться в будь-який гардероб. Розповідаємо про гарячий тренд осені 2024 року - у цьому матеріалі.