Три пари взуття, які зіпсують будь-який образ цієї осені: головні антитренди сезону (ФОТО)

Модні тренди
2 884

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Антитренди у взутті 2024. Фото: соцмережі

Дізнайтесь, яке взуття стало застарілим восени 2024 року

Стиль людини відображає її індивідуальність та почуття моди, тому важливо вибирати актуальні речі, аби не виглядати застаріло. З початком холодного сезону ми поговоримо про осіннє взуття, яке вже вийшло з моди.

Якісне взуття — це серйозне капіталовкладення, тому важливо звертати увагу на його якість та актуальність, щоб воно слугувало кілька сезонів. Але певні моделі слід виключити зі свого гардероба, адже вони можуть зіпсувати ваш стиль.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чоботи на підборах зі шнурівками
Цей тип взуття вже давно не в моді й якщо ви його одягнете, то яскраво підкреслите свою необізнаність. Шнурівки на черевиках були актуальні в минулому.

Осіннє взуття, яке давно вийшло з моди. Фото: соцмережі

На осінь краще вибирати шкіряні чоботи в мінімалістичному стилі на низькій підошві або високих підборах до колін. Якщо шукаєте елегантне взуття для пальта, обирайте чоботи з гострим або квадратним носком.

Короткі лаковані чоботи
Наразі в моді тільки лаковані ґумаки, тому короткі чобітки, особливо до щиколотки, не рекомендуються для покупки. Це взуття виглядає застаріло, тому краще вибирати жокейські чоботи до колін, які залишаються популярними протягом багатьох років.

Осіннє взуття, яке давно вийшло з моди. Фото: соцмережі

Туфлі з круглим носком
Після популярності гострого носка в моду увійшов квадратний, а круглий носок вже вважається застарілим. Хоча деякі чоботи можуть виглядати прийнятно, від туфель з круглим носком краще відмовитися, адже вони виглядають непривабливо.

Осіннє взуття, яке давно вийшло з моди. Фото: соцмережі
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтесь, як носити джинси, щоб виглядати на всі сто. Ми зібрали стильні образи від відомих fashion-блогерок.