Чотири пари чобіт, які мають бути у вашому гардеробі цієї осені: найгарячіші тренди сезону (ФОТО)

Модні тренди

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ключові моделі чобіт на осінь, які будуть в тренді кілька сезонів. Фото: соцмережі

Розповідаємо, які чоботи вибрати для холодних осінніх днів

Щоосені модниці шукають собі модне тепле взуття. Хтось обирає кросівки, а хтось прагне виглядати елегантно та віддає перевагу чоботам. Про ті пари, які мають бути в вашому гардеробі у 2024-2025 році, поговоримо в далі матеріалі в нашому матеріалі.

У вересні ще можна носити балетки, але жовтень і листопад приносять прохолоду, тому без теплих чобіт не обійтися. Вони стануть порятунком у дощову погоду та чудово доповнять образи в сонячні дні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У сезоні осінь-зима 2024-2025 в тренді залишаються вже знайомі нам моделі, а також з'являються цікаві новинки. Дивіться далі!

Чоботи вище колін. Класичні чоботи вище колін щорічно додають витонченості нашим образам. Ця модель потребує уважного підходу до стилізації, адже найкраще поєднується з короткими сукнями, спідницями чи лосинами. Найвдаліший варіант — чоботи на підборах.

Осінні чоботи. Фото: соцмережі

Чоботи до колін. Ця модель є обов'язковою в гардеробі кожної дівчини. Вони легко стилізуються і підходять для будь-якого образу — романтичного, повсякденного чи офісного. Особливо популярними стають жокейські чоботи на низькій підошві, які завжди актуальні восени.

Осінні чоботи. Фото: соцмережі

Чоботи з гострим носком. Ця модель додає особливого шику та витонченості образам. Чорні базові чоботи з гострим носком є універсальним вибором, адже вони пасують до будь-якого вбрання.

Осінні чоботи. Фото: соцмережі

З квадратним носком. Коли квадратний носок з'явився у моді, здавалося, що це лише тимчасовий тренд, проте він тримає свої позиції вже кілька сезонів поспіль. Обирайте взуття в коричневих або молочних відтінках, щоб додати різноманітності до класичних чорних чобіт.

Осінні чоботи. Фото: соцмережі
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтесь, які три пари взуття зіпсують ваш образ цієї осені. Ми розповіли про головні антитренди сезону.