Трендові стилістичні прийоми на осінь 2024: круті поради на перехідний сезон (ФОТО)

Модні тренди

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Топові образи на осінь 2024. Фото: freepik.com

Український стиліст Матвій Калугін зібрав найкрутіші варіанти для ваших стильних виходів!

Мода міняється… Але дещо лишається незмінним! Наприклад, поєднання чорного та білого, про нюанси з якими ми вже розповідали раніше. Тепер же зосередимося на тому, що в нас у тренді цієї осені 🍂

Кілька надзвичайно модних та крутих ідей на осінь 2024 пропонує український стиліст Матвій Калугін. У своєму Instagram він поділився цікавими стилістичними прийомами, які урізноманітнять ваші стилізації перехідного сезону!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ось на що стиліст радить звернути особливу увагу у цьому сезоні 👇

  1. Короткі шорти із високими чоботами. Прийом актуальний для теплої осені, коли вдень начебто літо, а зранку і ввечері вже досить прохолодно. Саме цим поєднанням ви можете зробити класний акцент на ногах!

  2. Тотал замша. Замша – цариця фактур цієї осені, її помітно звідусіль! Якщо вам подобається цей матеріал, то ви можете створити образ з кількома замшевими речами, краще всього — у різних відтінках!

  3. Прозора спідниця з “капронками”. Цей прийом додає образу глибини та акцентує ноги! Легкий флер естетики 90-х років гарно поєднуватиметься з оверсайзним верхом.

  4. Pantless look. Ви немов забули вдягнути штани, але навмисне. Обираєте ультракороткі шорти, які можна поєднати із довгим тренчем або пальтом для більшої впевненості. Звісно, прийом не повсякденний, а скоріше для епатажу.

  5. Double denim. Денім з ніг до голови не покидає нас вже декілька сезонів поспіль! Цієї осені зверніть особливу увагу на мікс оверсайзних і приталених силуетів з деніму в образі.

  6. Занижена лінія талії. Особливо у спідницях та сукнях, але це може бути і довгий кардиган, і бермуди на низькій посадці.

  7. Високі носочки. Додають правильний градус завершеності образам із мініспідницями або шортами, а для естетики businesscore можна поєднати капронові гольфи зі спідницею-олівцем!

  8. Нашарування намист. Каскадні намиста набирають обертів, проте не обов‘язково їх купувати! Можна скористатися прийомом нашарування кількох прикрас, які вже є у вашій скриньці, і цим самим зробити образ самобутнім.

  9. Навушники на сумці, а саме об‘ємні, як AirPods Max чи Marshall. Чи це цікаво? Так! Чи це приверне увагу? Безумовно! Чи це практично? На мій погляд, ні, але на 1-2 рази для різноманіття можна спробувати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнавайтеся, які штани зараз у моді, щоб не просто утеплитися на холодну пору, а ще виглядати стильно та вишукано! Розповідаємо про 5 трендових пар, які мають бути у гардеробі кожної модниці цієї осені"!