Гороскоп на 17 жовтня 2023 року: це день, коли ви зможете зустрітися зі своїм справжнім "Я"

Гороскоп на сьогодні

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

17 жовтня 2023 року Місяць знаходиться в загадковому знаку Скорпіон і проходить під заступництвом водної стихії. Це четвертий місячний день, символом якого є дерево пізнання Добра та Зла. Це час для отримання інформації, яка може пролити світло на поточне положення. У цей період ви можете знайти справжнє розуміння власної сутності. З ким вам доведеться зіткнутися? З самим собою, з тим, ким ви насправді є. Четвертий місячний день, немов дзеркало, відобразить ваше справжнє "я", і ви не зможете сховатися за маскою. Неважливо, хто ви: успішний бізнесмен, спортсмен, науковець чи хтось ще. Цього дня ви завжди стикаєтесь з вашою справжньою сутністю, а не вигаданим чином.

Про те, що цей день, 17 жовтня, приготував для вашого знаку Зодіаку, ви можете дізнатися далі у нашому матеріалі. Щоденний гороскоп від HOCHU.ua розповісти, чого чекати від цієї доби!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Гороскоп на сьогодні за знаками Зодіаку

Гороскоп на 17 жовтня 2023 – ОВЕН

Сьогодні ви відчуватимете гармонію як із самим собою, так і з навколишнім світом. Це не випадково, адже у вас будуть вагомі підстави для такої врівноваженості. Будь-яка справа, яку ви будете виконувати, рухатиметься швидко і приноситиме бажані результати.

Гороскоп на 17 жовтня 2023 – ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні очищення матеріальних аспектів життя допоможе вам досягти гармонії. Подумайте про катарсис через мистецтво. Якщо ви не маєте можливості відвідати театр, візьміть до рук збірку віршів того поета, чиї твори давно не читалися.

Гороскоп на 17 жовтня 2023 – БЛИЗНЮКИ

Сьогодні вас може мучити дратівливість через дрібниці. Це може відібрати вашу енергію та сили, необхідні для роботи. Тому краще зберігайте спокій та не звертайте уваги на неприємності.

Гороскоп на 17 жовтня 2023 – РАК

Скористайтеся вільним часом, навіть кількома хвилинами, щоб займатися своїми захопленнями. Це підніме вам настрій і зміцнить вашу віру у свої здібності як у професійній, так і в особистій сфері.

Читати такожНазвано жінок зі складним характером за знаком Зодіаку

Гороскоп на 17 жовтня 2023 – ЛЕВ

Постарайтеся спланувати свій день так, щоб усі важливі справи було завершено до обіду. У другій половині дня може виникнути потреба приділити увагу своїй другій половині, а відмовляти їй сьогодні не варто.

Гороскоп на 17 жовтня 2023 – ДІВА

Сьогодні сприятливий час для офіційного оформлення ваших стосунків із коханою людиною. Ви можете сміливо освідчуватися в коханні, робити пропозицію руки та серця, оголошувати про заручини або навіть одружуватися.

Гороскоп на 17 жовтня 2023 – ТЕРЕЗИ

Сьогодні важливою буде підтримка внутрішньої гармонії та уникнення негативних думок чи побажань на адресу інших людей. Якщо з'явиться щось неприємне, перемкніть свою увагу на позитивні аспекти.

Гороскоп на 17 жовтня 2023 – СКОРПІОН

Сьогодні сприятливий час для встановлення цілей на майбутнє та визначення шляхів їх досягнення. Дійте!

Читати такожНе робіть це після заходу Сонця: заборони та прикмети від пращурів

Гороскоп на 17 жовтня 2023 – СТРІЛЕЦЬ

Не втягуйте себе у розв'язання чужих проблем. Ви опинитися в неприємній ситуації, де будете винними, попри ваші добрі наміри.

Гороскоп на 17 жовтня 2023 – КОЗОРІГ

Важлива проблема, над якою ви довго працювали, може вирішитись легше, ніж ви очікували. Іноді підсвідомість може нагадати вам правильне рішення.

Гороскоп на 17 жовтня 2023 – ВОДОЛІЙ

Сьогодні важливо дбайливо ставитись до свого здоров'я. Спроба взяти на себе дуже багато може призвести до перенапруги, тому важливо розподілити своє навантаження розумно.

Гороскоп на 17 жовтня 2023 – РИБИ

Приділіть максимальну увагу вашій близькій людині. Сьогодні важливо продемонструвати не лише своє кохання, а й готовність піклуватися про нього за будь-яких обставин.

Читати такожВідроджуються, як Фенікси: ці знаки Зодіаку вміють самостійно відновлювати свій ресурс

Також не пропустіть наш  гороскоп на жовтень  2023 року для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтесь свій астрологічний прогноз на цей місяць!