Білі шви між плитками - і ніякої мороки: найшвидший спосіб відбілювання

Лайфхаки

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Прибирання у ванній кімнаті було б не таким виснажливим, якби не чищення міжплиткових швів. А якщо ще починає з'являтися цвіль або іржа … Хочеться, щоб вони завжди лишалися білими, а не набували сірого відтінку  з часом.

Основне при прибиранні не забувати очищати їх щоразу, як миєте ванну, тому що бруд, який проникне глибоко забрати значно важче. Найпростішими способами для очищення швів між плитками, поділиться pixelinform.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Засоби, які варті уваги

Сода. 

Засіб на основі соди чудово дезінфікує і відбілює. Його можна використовувати регулярно, шкоди не наносить, а відчищає бруд чудово. Змішайте соду з водою, нанесіть на всю площу забруднення і залиште на 20-25 хв змийте чистою водою.

Оцет

Цей засіб ефективно очищає бруд і бореться з пліснявою у ванній кімнаті. До того ж дезинфікує і прибирає запахи. Розведіть з водою і побризкайте на плитку, особливу увагу приділіть місцям з пліснявою. Тримайте не більше 5 хв. Потріть щіткою і змийте водою.

Відбілювач

Багато хто віддає перевагу саме цьому засобу для білизни швів. Відбілювач допомагає впоратися з брудом і зробити простір між плиткою знову білим. Наносити потрібно на 5 хв і добре змити чистою водою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ці способи визнані господинями досить дієвими і швидкими. До того ж не вимагають зусиль і багато коштів, добре чистять і прибирають запах у ванній кімнаті. А якщо у вас на це зовсім немає часу, то на прилавках магазинів продається спеціальний маркер для білизни швів.