Бездоганно чиста кухня без сліду жиру: засіб за копійки творить справжні дива

Лайфхаки

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Фото: publish.com.ua

Відмити кухонні шафки надзвичайно просто з саморобним дешевим засобом

Найгірше піддаються очищенню кухонні меблі. Іноді доводиться перемивати шафки безліч разів, а жир так і лишається на дверцях. Проте існує надзвичайно ефективний спосіб з яким ваші кухонні меблі “забудуть” про бруд і жир.

Застарілий бруд на кухні може накопичуватися довгий час. Канал Господиня online пропонує відмінний засіб, який ви легко приготуєте власними руками і будете впевнені у його безпечності.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як зробити мийний засіб від жиру

Візьміть 4 апельсини та відділіть їх від шкурки. З фруктів можете зробити смачний фреш та побалувати себе за якісне прибирання, а шкурки наріжте на тонкі смужки, покладіть їх в пляшку чи банку. Все потрібно залити дестильованим білим оцтом, закрити кришкою та залишити настоюватися протягом двох тижнів періодично збовтуючи вміст.

Далі потрібно процідити отриману рідину через сито чи марлю та налити її в пляшку з розпилювачем. Щедро розпиліть саморобний розчин на кухонні меблі та дайте апельсиновому спрею подіяти 2-3 хвилини. Тоді треба витерти все паперовим рушником. За потреби можна повторити ще раз.

Цей натуральний мийний засіб без жодної краплі хімії чудово впорається з застарілим брудом та жиром. Його можна використовувати для плити та мікрохвильової печі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про 10 порад, з якими ви забудете про жир на шафках назавжди. Обирайте для себе найкращий варіант та суттєво полегшуйте прибирання.