Може зламатися чи забитися: що не можна викидати в унітаз

Лайфхаки

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Що може спричинити засмічення унітазу. Фото: galka.if.ua

Унітаз - це не кошик для сміття, тому деякі речі викидати у нього заборонено

Деякі речі категорично не можна змивати у зливний отвір раковини чи в унітаз. Це може закінчитися величезним засміченням та призведе до ламання сантехніки.

Для того, щоб не витратити великі гроші на ремонт, потрібно запам’ятати, які речі категорично заборонено змивати в унітаз, адже це може призвести до поганих наслідків, розповідає express зі слів експерта із сантехніки Девіда Дорана із компанії Blackstone Plumbing and Heating.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Люди, які користуються зубною ниткою, досить часто не задумуючись спускають її в унітаз, адже вона маленька і шкоди не заподіє. Насправді вона не розкладається біологічно і зазвичай виготовляється з тефлону або нейлону, тобто існує можливість, що вона обернеться навколо іншого сміття та зробить засмічення ще більшим.

Також не можна змивати в унітаз волосся та шерсть тварин. У майбутньому це може спричинити закупорку, яка перешкоджає протіканню води та затоплення. У результаті це призведе до корозії та руйнування труб з часом, а у важких випадках може спричинити розрив труб.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, чому не можна змивати туалетний папір в унітаз. Адже це може призвести до катастрофічних наслідків.