Освіжувач повітря своїми руками: знадобиться всього дві речі

Лайфхаки

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Чим замінити освіжувач повітря. Фото: boutiquerugs.com

Виявляється, чайні пакетики можна використовувати і в побуті

Раніше ми ділились унікальним рецептом для розчину, який буде підтримувати підлогу чистою цілий тиждень. Тепер розповімо, як додати дому затишку, зробивши з підручних інгредієнтів ефективний освіжувач повітря.

Якщо вам не дуже подобається, як пахне у вас в домі, ви можете придбати дорогий магазинний освіжувач повітря. Та якщо ви хочете зекономити, тоді маємо для вас цікавий лайфхак, як зробити такий засіб самостійно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для цього вам знадобиться звичайний чайний пакетик, який раніше не заливали окропом. Нанесіть на нього 3-4 краплі ефірної олії, запах якої вам до вподоби, та повісьте його на дверну ручку.

Завдяки цьому ароматизованому чайному пакетику ви зможете швидко та легко замаскувати неприємні запахи в кімнаті, де він висить. Зважайте, що коли запах вивітриться, пакетик потрібно буде викинути - він абсолютно не годитиметься для приготування гарячого напою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, чому не можна прати труси з кухонними рушниками. Що каже з цього приводу фахівець із гігієни - дізнавайтесь у цьому матеріалі.