Налийте келих вина і… назавжди забудьте про мошок вдома! Приємний та напрочуд ефективний лайфхак

Лайфхаки

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Фото: freepik.com

Ділимось цікавим способом, який допоможе позбутись мошок у квартирі

Ми любимо ділитись з вами корисними порадами, які полегшують життя. Не так давно, наприклад, розповідали, як позбутися пилу на ноутбуці, а тепер поділимось секретним методом, який допоможе вам вивести мошки з квартири.

Маленькі мошки можуть з'явитися в будинку в будь-який час, але частіше за все це трапляється влітку. Зазвичай вони з'являються через кімнатні рослини або залишені на сонці продукти. Ось як можна позбутися мошок на кухні та в інших приміщеннях будинку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ефективний засіб від мошок

Досвідчені господині рекомендують спосіб, який допоможе позбутися мошок у квартирі. Для цього візьміть пластиковий стаканчик, налийте в нього 2 столові ложки напівсолодкого або солодкого вина, накрийте місткість плівкою і зробіть у ній декілька дірочок за допомогою тонкої голки. Залиште стакан на кухні на ніч.

Вранці ви побачите, що мошки, які прилетіли на солодке, потрапили у вино і не змогли вибратися. Приманку потрібно винести на вулицю і викинути у контейнер для сміття… А вино, яке залишилось в пляшці, можна зі спокійною душею допити, відсвяткувавши зникнення надокучливих створінь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо у вас немає вина або ви його не вживаєте, його можна замінити компотом, соком або шматочком солодкого фрукта. Також радимо вам дізнатись 5 легких секретів, як випрати жирні плями з одягу.