Закриємо це питання раз і назавжди: сантехнік розповів, чи можна змивати в унітаз туалетний папір (ВІДЕО)

Лайфхаки

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Чи можна кидати папір в унітаз: відповідь сантехніка. Фото: kyiv-city.com

"Це вам дорого коштуватиме" (с)

Багато людей звикли викидати туалетний папір в унітаз. Однак, чи справді це настільки “невинна” звичка, як може здатися на перший погляд? Точну відповідь знає сантехнік, якому неодноразово доводилося вирішувати проблеми із засміченням труб різного роду відходами. Деталі — вже у нашому матеріалі!

Отже, професійний будівельник та сантехнік, який веде власний youtube-канал під назвою “Texas Barndominiums”, каже, що зазвичай змивання туалетного паперу в унітаз — цілком безпечне. Проте є деякі нюанси, які можуть зіпсувати усю картину. І про них слід знати кожному.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чи можна змивати туалетний папір в унітаз: він розчиниться чи ні?

Якщо ми говоримо про звичайний туалетний папір (тобто, сухий папір у рулоні) або паперові рушники, то ось відповідь сантехніка на наше питання:

Не змивайте паперові рушники в унітаз, це вам дорого коштуватиме. Дозвольте мені пояснити, чому. Кілька днів тому я взяв рулон паперових рушників, засунув його в пилку і розрізав, щоб вийшов повністю паперовий рушник. Багато хто з вас дуже засмутився, бо ви сказали, що паперові рушники засмічують унітаз. Ви маєте рацію, але я не казав змивати паперові рушники в унітаз. Я знаю, що назва дещо оманлива, але повністю паперовий рушник призначений не для вашого унітаза...
- наголошує професійний сантехнік.

З туалетним папером ситуація дещо простіша: він легше розчиняється і змивається практично без проблем, каже автор відео:

Туалетний папір набагато безпечніше змивати, а паперові рушники - це абсолютно погана річ для змивання. Якщо у вас є септик, це також погана ідея, особливо якщо у вас є аеробна система.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми ділилися повним списком речей, які не можна кидати в унітаз. Під заборону потрапили навіть цілком “невинні” речі, на які ви, мабуть, навіть не звертаєте уваги зазвичай.