Ці три речі краще ніколи не класти під раковину на кухні: список

Лайфхаки

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Що не можна класти під раковину на кухні. Фото: freepik.com

Це місце для них абсолютно не підходить - просто викинете

Тумба під раковиною — чудове місце, щоб зберігати там деякі необхідні на кухні речі. Проте далеко не все туди варто складати, бо саме в цьому місці зазвичай підвищена вологість і погане провітрювання.

Що не варто класти під раковину на кухні, знає pmg.ua. Таких речей, на щастя, небагато. Список з докладними поясненнями наводимо далі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Які речі не можна зберігати під раковиною на кухні

  1. Паперові рушники. Такі речі краще тримати якомога далі від вологих місць, які погано провітрюються (а це якраз-таки одне із таких місць). Підберіть для паперових рушників якесь більш сухе місце, де вони гарантовано не наберуться вологи.

  2. Кухонні губки. Здавалося б, це ідеальне місце, щоб зберігати губки для миття посуду — вони завжди будуть під рукою. Однак, через високу вологість, яка “панує” у цьому місці, на них може почати розвиватися пліснява. використовувати такі губки для миття посуду дуже небажано.

  3. Побутова хімія. Тут річ у тім, що через високу вологість під раковиною і погану вентиляцію різні речовини із засобів для очищення дому можуть потрапляти у повітря, забруднюючи його. А ви потім будете цим дихати 😢

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як можна використовувати з користю гель для миття посуду у побуті. Виявляється, він не тільки ідеально очищає тарілки, а й може допомогти з вирішенням деяких поширених проблем.