Як гарно провести час з улюбленцем: ТОП-3 варіанти ігор на свіжому повітрі

Домашні тварини

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Фото: freepik.com

Обирайте гру залежно від уподобань вашого собані

З настанням тепла хочеться все більше часу проводити на свіжому повітрі. Тож візьміть улюбленого песика та сходіть до парку або скверу. Варіанти ігор пропонуємо далі у цій статті. А також нагадуємо, що краще не виводити тварину, коли на вулиці аж занадто спекотно - вона може отримати тепловий удар.

Ігри на свіжому повітрі з улюбленим песиком - не лише чудовий спосіб весело та корисно провести час разом. За словами експертів Royal Canin, це важливо й з низки інших причин.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

► Вони допомагають розвивати довіру між твариною та власником.

► Собака отримує змогу позбутися зайвої енергії (тому, ймовірно, він рідше буде гризти взуття або гавкати).

► Це чудовий інструмент, щоб легко навчити улюбленця нових команд.

У які ж ігри можна пограти ⠀

Фрисбі

Тварині потрібно зловити тарілку, що летить. Але спочатку познайомте її з цією іграшкою, дайте до неї звикнути та зацікавитися. Потім можна почати кидати тарілку на невеликі дистанції: якщо улюбленець ловить тарілку та приносить її - нагороджуйте його ласощами або хваліть. Якщо немає фрисбі, можна використати м’ячик.

Фото: freepik.com

Перетягування каната

Заздалегідь придбайте спеціалізований канат для собак (він безпечний та підходитиме тварині за розміром). Візьміться за нього, а улюбленець нехай спробує перетягнути мотузку.

Наздоганяння

Ви починаєте бігти, а собака вас наздоганяє. Під час пробіжок розвивається витривалість, спритність та сила.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Після прогулянки на вулиці щоразу обов’язково оглядайте тіло улюбленця на наявність остюків. Ці висохлі колоски трави є дуже небезпечними для тварин.