Хамелеон, черепаха, кролик і не тільки: яких екзотичних улюбленців обирали для себе члени королівської родини Британії

Домашні тварини

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Королівські домашні улюбленці. Фото: vogue.co.uk/harpersbazaar.com

Королівська сім’я фанатіла не лише від собак

Раніше ми вже писали про королівських улюбленців, зокрема, які породи собак обирають британські Їх Величності. Та мало хто знає про екзотичних тварин, які проживали в них вдома. Розповідаємо про це детальніше - далі у цій статті.

Виявляється, члени британської королівської родини мали не лише класичних, так би мовити, домашніх улюбленців. Крім собак, котів та коней в них були і цікавіші тваринки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Хамелеон Єлизавети II

В дитинстві нині покійна королева мала за улюбленця представника родини ящірок. Разом зі своєю сестрою Єлизавета навіть збирала мертвих мух, щоб нагодувати свого вихованця.

Черепаха принца Едварда

Улюбленицю звали Марміт. І, за словами молодшого брата короля Чарльза III, вона головувала у їхньому домі.

Кури принца Гаррі та Меган Маркл

Переїхавши до США, вони завели собі домашніх курей. Одну з них їм якось подарувала американська акторка та телеведуча Еллен Дедженерес.

Принц Гаррі, Меган Маркл та Опра. Фото: dailytelegraph.com.au

Кролик принца Вільяма

У капловухого кролика принца Уельського було лакшері життя у власній хатині. До речі, грався з пухнастиком Вільям не сам, а з братом Гаррі.

Хом’як принца Джорджа та принцеси Шарлотти

Маленька Її Величність обожнювала тваринку на прізвисько Марвін. А все через вуса хом’ячка, які кумедно лоскотали її обличчя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми ділилися переліком непристойно багатих домашніх улюбленців. Хто очолив рейтинг найбагатших кішок-мільйонерок - дізнавайтеся у цій статті.