Екзотична і натхненна: дизайнери представили зали у помаранчевих кольорах (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Усе частіше люди обирають яскраві кольори меблів та стін. Аби приходити додому і відчувати релакс, натхнення і радість, господарі поєднують у своєму інтер'єрі насичені, соковиті відтінки. Раніше ми писали, як може виглядати помаранчева кухня, а тепер покажемо залу.

До вашої уваги — яскраві та водночас затишні зали. Помаранчевий колір відноситься до теплого кольоротипу, а це означає, що з ним завжди комфортно і він довго не набридає.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо ви не любите багато яскравих кольорів, поєднайте із помаранчем молочний, білий, бежевий відтінки. Гарно буде дивитися лимонний і трав'яний мікс. А ще у тренді контрастні сині тони стін або штор, які підкреслюють вишуканість рудих меблів.

Pinterest

Якщо ваш інтер'єр має світлі кольори, і ви хочете додати помаранчевий, не перероблюючи ремонт, зверніть увагу на деталі. Додайте у цьому кольорі такі речі: картини, скатертину, килим, горщики для вазонів, декоративні подушки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Pinterest

Також можна перефарбувати у цей колір декілька частин стіни, виділивши їхні стики пласким плінтусом. На кольорову стіну повісьте бра чи дзеркало.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Раніше ми писали, як може виглядати спальня у теплих відтінках. Дизайнери показали затишні та стильні варіанти.

Фото: Pinterest