“Солодких” снів: дизайнери показали оригінальні декоративні подушки (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Затишку та ексклюзивності до інтер'єру додають різноманітні дрібниці. Наприклад, незвичні бра, горщики для вазонів чи дзеркала нестандартної форми. До вашої уваги — декоративні подушки, які завжди у тренді та підійдуть до оформлення інтер'єру в будь-який сезон.

Невеликі за розміром, але цікаві за формою декоративні подушки можуть стати родзинкою інтер'єру. Оберіть форму смаколиків, і вам не потрібно буде міняти декор для різних сезонів. Наприклад, подушки у формі морозива, печива, доната чи цукерки — яскраві, нестандартні та завжди піднімуть настрій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Подушки мають бути із натурального текстилю. На них буде зручно відпочивати. Якщо ви не любите солодощі, обирайте фрукти чи овочі. Вони також будуть доречними в різні сезони.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
petiartisan.etsy.com

А ще такі декоративні подушки можна робити двосторонніми. Наприклад, з однієї сторони — одна кольорова гама, а з другої — інша. Таке цікаве рішення може стати в нагоді, коли ви захочете поміняти штори чи відтінок стіни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про модне сервірування святкового столу в улюблених відтінках. Дизайнери показали, як може виглядати стіл у жовтих кольорах.

Фото: Pinterest