Не робіть таку кухню: ці поєднання кольорів — старомодні (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Дизайнери показали, яка кольорова гама старомодна і невдала для кухні. Ці відтінки швидко набридають і зовсім не асоціюються із затишком. Раніше ми писали, як можуть виглядати кольорові вхідні двері, а тепер покажемо, як не треба робити кухню.

До вашої уваги — добірка кольорових поєднань кухні та її текстури, яка виглядає недолуго. Такий дизайн застарілий, візуально зменшує простір та асоціюється із радянщиною.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Червоний + чорний

Якщо ваші стіни заклеєні білими, сірими чи бежевими шпалерами, додати несмаку допоможе червоно-чорна кухня. Ці кольори дуже вимогливі, тому якщо ви використовуєте їх в інтер'єрі, звертайте увагу на кожну деталь.

Білий + червоний

Із класичним червоним кольором не пасують чисті білі кольори. Така гама асоціюється із радянським несмаком. Виправляти помилку потрібно наступним чином: замість білого беремо молочний або колір слонової кістки. А замість червоного зверніть увагу на марсаловий та вишневий.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Коричневий із текстурою дерева

Якщо ви хочете коричневу кухню, то робіть її глянцевою. Що стосується відтінків, зверніть увагу на поєднання молочного, капучіно та гіркого шоколаду.

Раніше ми писали, як оновити інтер'єр зали. Дизайнери показали, які відтінки будуть надихати і довго не набриднуть.

Фото: Pinterest