Для маленької квартири: що зробити з підвіконням? (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Практичне підвіконня для маленької кімнати, фото: nikoss

Для вас — практичні ідеї, як оформити підвіконня у маленькій кімнаті

Чимало людей живуть у маленьких квартирах. Аби зекономити простір, вони використовують сучасні меблі-трансформери та лайфхаки від дизайнерів. Раніше ми писали, як перетворити балкон на робочу зону, а тепер покажемо, що зробити з підвіконням у маленькій квартирі.

Підвіконня — це не просто місце для вазонів. Воно може перетворитися на зручний простір для роботи чи відпочинку. Головне — проявити фантазію та не боятися експериментів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Міні-офіс

Підвіконня можна перетворити у робочий стіл, на якому буде стояти ноутбук. Зробіть його із твердого матеріалу, який буде довшим за стандартне підвіконня, аби було зручно сидіти. Від Сонця захистять ролети, а барний стільчик зі спинкою підніме вас на будь-яку висоту і не займатиме багато місця.

Для маленької квартири: що зробити з підвіконням, фото: Ivan Plehov

Зона релаксу

Зробіть підвіконня широким. Найкраще — дерев’яним. Тоді він може бути і диванчиком, і лавкою. Наверх застеліть м’якими подушечками. Тут можна милуватися виглядом із вікна або читати книгу.

Для маленької квартири: що зробити з підвіконням для зручності, фото: ramblingrenovators.ca

Зона творчості

Зробіть підвіконня більшим, аби воно стало столиком. Тут можна малювати, вишивати, викладати об’ємні картини. Натхнення додаватиме завжди різний вигляд з вікна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, як легко поклеїти шпалери без майстра. Для вас — секрети, як підготувати стіну, аби все вийшло рівно та гарно.