ТОП-4 нюанси інтер'єру, які ніколи не вийдуть із моди (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Такий інтер'єр не вийде із моди, фото: Pinterest

Зверніть увагу на інтер'єр, який не набридає роками

Є речі, які завжди подобаються, довго не набридають і роками залишаються модними. Ідеться не про гардероб, а про стилі інтер’єру. Раніше ми писали про стильний декор для кухні, а тепер розкажемо, які дизайнерські тренди — позачасові.

Дизайнери назвали 4 секрети інтер’єру, які будуть довго вас радувати і дарувати затишок. Ці нюанси завжди актуальні, сучасні та зручні. Оновіть свої кімнати, дотримуючись порад дизайнерів, аби ваша оселя мала ще більше гармонії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сміливі, яскраві кольори

Сині, зелені, червоні, бордові, жовті, помаранчеві меблі чи стіни — завжди в моді. Насичені кольори не набридають, тому що здатні підіймати настрій. Обирайте відтінки, які ви найбільше любите.

ТОП-4 нюанси інтер'єру, які ніколи не вийдуть з моди, фото: Karen Scarpone
ТОП-4 нюанси інтер'єру, які не вийдуть з моди, фото: Cristina Couto Barbosa

Унікальний декор

Декор ручної роботи ніколи не вийде з моди. Він — унікальний, тому сміливо творіть картини, вази та інші деталі інтер’єру. Нестандартні нюанси будуть пасувати до будь-якого стилю.

Ці нюанси інтер'єру будуть завжди в моді, фото: Pinterest

Непомітна розкіш

Непомітна розкіш — це те, чого часто не вистачає вдома для більшості людей. А саме — простору. Звільніть оселю від старих та зайвих меблів, змініть їх на трансформери.

Дизайнери розповіли, який інтер’єр завжди в моді, фото: Zoé

Букети квітів

Затишку та елегантності для дому додають квіти. Ідеться не про вазони, а про букет у вазі. Розкішні, великі букети із живих квіток, які стоять у прозорій посудині на столі, ніколи не вийдуть із моди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про відкриті полиці на кухні. Дизайнери розповіли про переваги та недоліки такого тренду інтер’єру.