Кольори для кухні, які притягують достаток і гармонію (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр
1 486

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Кольори кухні, які притягують достаток, фото: instagram.com/kyiv_furniture_ukraine/

Обирайте найгарніші кольори для кухні, які притягують затишок і гроші

Якщо ви хочете зробити ремонт на кухні, але не придумали, яку колірну гаму обрати, зверніть увагу на відтінки, які притягують достаток і дарують атмосферу гармонії. Раніше ми писали, які нюанси інтер’єру ніколи не вийдуть з моди, а тепер розкажемо, які відтінки кухні мають містичну силу.

Є 3 кольори, які мають позитивну енергетику для приготування їжі, достатку і прогресу. Люди вірили, — якщо використовувати їх на кухні, то родина не знатиме бідності й ніколи не буде голодною. Обирайте відтінки, які вам найбільше подобаються.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Жовта кухня

Меблі чи стіни жовтого кольору дарують оновлення та натхнення. Такі відтінки очищають простір від злості й агресії. А ще — надихають і мотивують до приготування смачних страв.

Бордова кухня

Бордові відтінки притягують гроші, ситуації, де можна отримати легальні гроші, події, де можуть подарувати гроші. Кухня в таких кольорах буде тримати чистим і активним енергетичний портал фінансів.

Оливкова кухня

Оливковий колір дарує благодать і щастя. Якщо ви зробите кухню в цих тонах, у вашій сім’ї пануватимуть гармонія, затишок і радість. А ще — процвітання у будь-якій справі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про кухонний декор. Для вас — ідеї оздоблення кухні, які додають затишку і вартують копійки.