Що ще можна посадити у серпні: посівний календар на останній літній місяць

Сад і город

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

novyny.live / Що ще можна посадити в серпні

Поради для багатого врожаю

Серпень на городі - це місяць, коли все більше зусиль витрачається на збір врожаю. До речі, ми розповідали, як правильно обрізати часник для тривалого зберігання. Але і роботи з догляду за рослинами ніхто не відміняв, і є культури, які ще можна посадити та отримати врожай до холодів.

Календар городника допоможе вам визначити оптимальні терміни для посіву різних культур. Це надійний помічник для всіх, хто має справу з вирощуванням рослин. Розповідаємо разом із “Агрологістикою”, що робити в саду та на городі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що ще можна посадити у серпні

На початку серпня можна посіяти редиску, салат, шпинат. У середині серпня - брокколі, кольрабі, пекінську капусту. У кінці серпня можна ще висадити руколу, але варто подумати і про наступний рік - саме зараз садять озимий часник та цибулю-сіянку.

Перед посівом добре перекопайте ґрунт і додайте добрива. Регулярно поливайте рослини, особливо в посушливий період. Регулярно обрізайте рослини для стимуляції росту і формування куща.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дотримання термінів посіву збільшує шанси на отримання багатого врожаю. Також ми розповідали, чи можна їсти томати з фітофторою.