Так картоплю садять американські фермери: цікавий трюк для королівського врожаю

Сад і город
882

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Як садити картоплю. Фото: zaxid.net

Особлива методика висаджування картоплі

Картопля - популярна культура для вирощування. Ми розповідали, як її зберігати, щоб вона долежала до весни. Тепер розповімо про американський метод посадки картоплі.

Цей спосіб вже підкорив багатьох городників. Він допоможе вам отримати більший врожай за рахунок особливої технології посадки. Розповідаємо разом із “Добрими новинами”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чому американський метод?

Американські фермери відпрацювали цей метод протягом багатьох років. Суть його полягає в посадці картоплі в неглибокі борозни. Така глибина дозволяє швидше прогріватися ґрунту. Коренеплоди починають активно розвиватися.

А ще пухкий ґрунт забезпечує доступ повітря до коріння, що сприяє розвитку бульб. Така неглибока посадка запобігає пересиханню ґрунту, особливо в посушливий період.

Як посадити картоплю за американською методикою?

Викопайте борозни глибиною близько 15 см. Можна використовувати лопати, мотузки або мотоблоки. Розкладіть бульби в борозни на відстані 25-30 см одна від одної. Акуратно засипте борозни землею, формуючи невеликі гребені.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Завдяки оптимальним умовам для росту картоплі, ви отримаєте більше бульб. Також ми розповідали, як садити тюльпани восени.