Свято Почаївської ікони Божої Матері: дві найсильніші молитви, які потрібно прочитати сьогодні

Усі свята

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Фото: freepik.com

Обов'язково прочитайте ці молитви цього дня

23 липня за новим календарем відзначають Святкування на честь Почаївської ікони Божої Матері, яка належить до найбільш шанованих святинь християнської церкви. Цього дня заведено молитися святій. Найсильніші молитви, які потрібно прочитати 23 липня, ви можете знайти в нашому матеріалі!

Християни вірять, що Почаївська ікона Божої Матері владна не лише над фізичними недугами та шкідливими залежностями. Вона також лікує душу, очищуючи її від озлобленості, заздрості, гніву, лінощів, інших вад. Крім того, молитва перед іконою дозволяє зміцнитися у вірі, позбутися сумнівів, вгамувати тривогу, відчути спокій, умиротворення і радість.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Молитва про порятунок

Перед святою Твоєю іконою, Владичице, молимось, зцілень сподобляємось, віри істинної пізнаємо і ворога нашестя відбивають. До Тебе підносимо свої слова, помисли благочестя серця нашого і просимо про спасіння душ наших від Сина Твого, Ісуса Христа. Амінь.

Молитва Почаївської ікони Божої Матері про захист

Пресвята Владичице, Мати Божа, Ти, чия благодать і милість рятує та оберігає нас, Смиренно приходимо до Тебе, шукати Твого захисту та допомоги. Зодягаючись у безмірну любов, Ти завжди допомагаєш нам, Твоя ікона – джерело втіхи та підтримки для наших сердець.

Благословенна Ти, Богоматір, і молитви Твої почуті. Оберігай нас від бід і напастей, від зла та спокус. Зведи свій материнський покрив над нашими сім'ями та будинками. Просимо Твого заступництва перед Богом, Нехай Він оберігає нас від усякого зла та небезпеки. Подай нам сили та мудрості, щоб пройти крізь життєві випробування.

Світла Заступниця, благаємо Тебе, зміцни нашу віру. Допоможи нам носити хрести та терпіти скорботи, адже Ти, Мати, завжди стоїш поряд і підтримуєш нас.

Даруй нам Твою любов, щоб ми змогли простити та допомогти один одному. Щоб наше життя було сповнене доброти та співчуття. Врятуй і бережи нас, Владичице, за молитвами до Тебе. Амінь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся, коли почнеться Успенський піст 2024. Ми розповіли, як харчуватися та чого не варто робити у цей період.