Сьогодні — іменини Віри, Надії, Любові й Софії: щирі вітання та душевні листівки з нагоди Дня ангела

Усі свята

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

З днем ангела, Віро, Надіє, Любо та Софіє! Фото: Хочу!

Ми підготували для вас найкращі привітання до Дня ангела - українською

Починаючи з 2023 року пам’ять мучениць Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії українці вшановують за юліанським календарем — 17 вересня (новий календар). Однак чимало людей святкують церковні празники за старим стилем, а отже День пам'яті мучениць Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії відзначають по-старому — 30 вересня.

День пам’яті мучениць вважається жіночим святом. Наші пращури вірили, що жінки, які зранку плакатимуть, матимуть щасливе життя. Споконвіку у цей день ніхто не працював: ішли до храму, аби помолитися за душі мучениць.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Імені Віра, Надія, Любов і Софія в Україні надзвичайно популярні. Їхні власниці вродливі, сильні та сміливі. А щоб красиво привітати їх сьогодні зі святом, пропонуємо скористатися нашими картинками та листівками, які ви можете доповнити щирими побажаннями своїми словами.

Привітання з Днем Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії. Фото: UA Portal

З нагоди іменин — найкращі вітання у прозі та яскраві картинки

В День Ангела надсилаю тобі найщиріші побажання: міцного здоров'я, палкої любові, сімейного затишку, прибуткової роботи, шаленого успіху, всюдисущої удачі, неосяжного щастя та постійного натхнення! Нехай твої дні будуть сповнені незабутніми моментами, цікавими людьми та перспективними мріями!

***

Привітання з Днем Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії. Фото: vitannya.in.ua

***

Вітаємо з іменинами! З цієї нагоди зичимо вам бути улюбленцем долі! Отримуйте максимум від життя, підкорюйте нові вершини, переживайте приємне хвилювання та запаморочливі пригоди, а під крилом вашого Ангела Охоронця це буде ще легше здійснити.

***

Привітання з Днем Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії. Фото: ukranews.com

***

Вітаю тебе з Днем ангела і бажаю тобі завжди з посмішкою зустрічати новий день. Нехай всі бажання виконуються, а віра в краще супроводжує тебе по життю. Нехай твій ангел-охоронець завжди буде з тобою поруч і вберігає тебе від всього поганого.

***

Привітання з Днем Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії. Фото: Вітаннячко

***

Вітаємо з Днем Ангела! Нехай твій небесний охоронець буде поруч Тебе у хвилини радості й смутку, кохання і розлучень, щохвилини, щосекунди. Коли ти впадеш, він підніме, коли ти заплачеш – втішить, коли ти радітимеш, він разом з тобою радітиме.

***

Привітання з Днем Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії. Фото: Вітаннячко

***

З днем ангела! Нехай твій хоронитель закриває тебе крилом від усіх напастей, але не привчить безвольно плисти за течією. Бажаю, щоб ти завжди зумів розгледіти свій вірний шлях, справжніх друзів і справжню любов! А якщо печаль раптом постукає у твої двері, нехай твій ангел навчить тебе літати, і твої дні наповняться захопленням, радістю і вірою в краще!

***

Привітання з Днем Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії. Фото: скрін із YouTube

***

У День ангела бажаю, щоб твій ангел завжди тебе оберігав і допомагав тобі в усіх твоїх справах, щоб всі твої починання були втілені в життя, щоб тебе завжди супроводжували удача, процвітання і успіх!

***

Привітання з Днем Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії. Фото: Рівняни
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про те, що сьогодні потрібно прочитати особливу молитву. А ще 30 вересня — на День пам'яті мучениць Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії — існує низка важливих заборон, які не можна порушувати. Розповідаємо, що не можна робити сьогодні.