Міжнародний день миру 2024: історія свята та привітання українською мовою

Усі свята
509

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

День миру 2024. Фото: slovoproslovo.info

Що це за свято і як привітати рідних, близьких та знайомих

Щороку 21 вересня в Україні відзначається День миру. Цікаво, що заснування цього свята ніяк не пов'язане із жодною воєнною подією, адже започаткувала його країна, яка не має власної армії. Так, у 1982 році люди вперше відзначили День миру. Ініціаторами свята стали Великобританія та Коста-Рика. І саме Коста-Рика з 1948 року не має власної регулярної армії.

З приводу цього важливого свята ми підготували для вас чудові картинки та листівки-привітання, а також щирі побажання для ваших рідним, близьких, друзів та знайомих. Зберігайте собі вітальні картинки та поздоровлення і діліться радістю з тими, хто вам небайдужий! 🥰

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вітання до Дня миру 2024: яскраві листівки та побажання українською

Вітаю з Міжнародним днем миру! Нехай цей осінній день відігріє твоє серце, поселить в ньому любов і доброту! Нехай осінній вітер розвіє образи та біль! Нехай осінній дощ очистить твої помисли від усього поганого! Нехай осінній затишок подарує твоїй душі гармонію і благодать. Щиро бажаю тобі мирного, щасливого і здорового життя на довгі роки!

З днем миру: листівка. Фото: udpu.edu.ua

З Днем миру, Україно! Бажаю українцям більше ніколи не пізнати горя і втрат. Нехай всі українські родини возз'єднаються, міста процвітають, а наші нащадки ніколи не дізнаються, як звучить сигнал повітряної тривоги.

Привітання з Днем миру 2024. Фото: knzosh.pp.ua

Відпускаю білого голуба до твого вікна — голуба миру, радості, щастя. Хай обходять твою домівку стороною біди, невдачі, горе. А відносини нехай наповнюють радість, добро і взаємоповага!

Листівки до Дня миру в Україні 2024. Фото: gryzkeschool.in.ua

Бажаю миру, спокою і благополуччя моїй і Незалежній, рідній Україні! Ми, як ніхто, знаємо ціну миру і ніколи її не забудемо. Нехай благодать і Перемога скоріше запанують в усіх домівках.

З Днем миру 2024 - картинка-привітання. Фото: gryzkeschool.in.ua

Вітаю сьогодні кожного з вас з Міжнародним днем миру! Нехай з цього дня життя налагоджується, добро та щастя оселяться у ваших домівках, рідні та близькі не будуть знати, що таке біль. Нехай добробут і процвітання завжди будуть з вами!

Вітання у листівках та картинках до Дня миру в Україні. Фото: Joy Pup

Вітаю всіх з Міжнародним днем миру! Бажаю вам мирного неба над головою, зеленої трави під ногами! Нехай у цей день всі ми станемо добрішими, пробачимо образи, відмовимося від думок про помсту.

Вітаємо з Міжнародним днем миру! Фото: Телеграф

Дорогий друже, вітаю з Міжнародним святом Миру! Бажаю, щоб ніякі війни не порушували спокій і щастя вашої домівки!

З Міжнародним днем миру! Фото: ТСН
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що сьогодні, 21 вересня, відзначається велике релігійне свято — Різдво Пресвятої Богородиці (за старим стилем). З цього приводу ми публікували для вас головні молитви, які варто прочитати на Другу Пречисту, а також розповідали про головні заборони цього дня.