День працівників харчової промисловості в Україні: привітання та листівки зі святом

Усі свята

Ірина Майстренко

Фріланс-редакторка

15 жовтня — День працівників харчової промисловості в Україні. А це означає, що в нашому розділі "Свята" вже є порція оновлень. Щоб ви могли привітати винуватців торжества з їхнім професійним святом, ми публікуємо оригінальні привітання з Днем харчовика, а також прикольні листівки і картинки. Поїхали!

Нагадаємо, що День працівників харчової промисловості відзначається в Україні щорічно згідно з Указом Президента України № 714/95 від 8 серпня 1995 року. Дата свята змінюється, але завжди випадає на третю неділю жовтня. У 2023 році це 15 жовтня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цього дня приймають привітання всі, хто задіяний у сфері харчової промисловості України. Це люди, завдяки яким у нас такий величезний вибір на полицях магазинів, саме вони роблять життя українців багатим на якісні продукти та смаки. Пропонуємо вашій увазі привітання з Днем харчовика, які подарують заряд гарного настрою професіоналам, що відзначають сьогодні День працівників харчової промисловості.

День працівників харчової промисловості: привітання у віршах

Обирайте найкращі привітання з Днем харчовика у віршах. Адресати ваших повідомлень точно зрадіють, що ви про них не забули.

***
Ура трудягам харчопрому!
Що ви годуєте людей,
Нехай достаток буде вдома,
А в голові  — повно ідей!
Ви втомлюйтеся там не дуже,
І хай зарплата підросте,
Нехай на дворі дощі і осінь,
А на душі весна цвіте!

***
Без їжі, як і без води:
Ні туди і ні сюди!
Тому харчовики —
Головні постачальники!
Ми бажаємо, шануючи закон,
Заробити мільйон,
На Канарах відпочивати,
І вам клопоту не знати!

***
Чи в світі їжа головна?
Ми твердо можем відповісти:
Харчовикам ми дякуєм за те,
Що можем сміло все ми їсти!
Харчовиків ми всіх вітаєм,
Здоров'я всім їм ми бажаєм!
Готуйте нам і щось творіть —
Щоб смачно нам на світі жить!

***
Бажаємо Вам на життєвому шляху
Посмішку сонця, неба блакитного!
Бажаємо Вам здоров’я і любові,
І щастя в житті найбільшого!

Нехай роки не засмучують Вас —
Любіть життя, любіть натхнення!
Ще вам побажаємо в цей святковий час,
Щастя й радості в повсякденні!

***
Бажаю, щоб ви нас смачно годували!
Щоб з душею ви працювали завжди!
Щоб вдосталь весело відпочивали!
І в щасті жили довгі роки!

***
Третя неділя жовтня —
Зібралися тут не дарма!
Працівників харчпрому
Привітаємо, ура!
Бажаємо вам прекрасних днів,
Незабутніх ночей,
Добра, людської вам доброти
І від коханого-квіти!

***
Хочемо привітати щиро, сердечно
І багато щастя в житті побажати.
Нехай всі мрії, задумки і надії
Удача допомагає втілювати!

Любові, благополуччя бажаємо,
Жити не в напрузі,
Успіхів, цікавих починань
І справжній відданих друзів!

День харчовика 2023: привітання в прозі

Якщо хочете привітати зі святом своїми словами або виголосити промову за святковим столом, вам точно стануть у пригоді такі побажання з Днем харчовика в прозі.

***
Вітаю з Днем працівників харчової промисловості. Нехай твоє благополуччя буде ситним, як перші страви, удача — смачною, як другі, а любов — солодкою, як десерт. Бажаю тобі здорового, повноцінного і збалансованого життя.

***
Щиро вітаю з Днем працівників харчової промисловості. Бажаю добробуту та успіхів у діяльності, бажаю чудових шансів на удачу та світлого щастя в житті, бажаю щирого кохання та радості в серці, бажаю відмінного настрою та доброго здоров'я.

***
Хочемо від щирого серця привітати працівників харчової промисловості! Нехай необхідних інгредієнтів на виробництві буде достатньо і настрій завжди буде чудовим, щоб готувати з любов'ю якісні та смачні продукти! Нехай настрій завжди буде чудовим, щоб готувати з любов'ю якісні та смачні продукти!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

***
Від щирого серця вітаю з професійним святом — Днем працівників харчової промисловості. Від вашої невтомної праці, професіоналізму та сумлінності напряму залежить добробут і якість життя кожного українця. Сьогодні продукція вітчизняної харчової галузі стала справді конкурентоспроможною та успішно задовольняє потреби споживачів як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках. Бажаю вам міцного здоров'я, щастя, достатку та нових трудових звершень на благо України.

***

Спасибі вам, працівники харчової промисловості, за величезний асортимент, відмінну якість, свіжість і користь вироблених товарів! Нехай у ваше професійне свято вас начальство привітає гідними преміями, а рідні люди подарують свою теплоту і любов!

***
Сьогодні лунають привітання, від щирого серця побажання: нехай усмішка не сходить з обличчя, нехай щасливими будуть очі, а все, що довкола, — приносить радість і задоволення. З Днем працівників харчової промисловості!

Картинки та листівки з Днем харчовика

Нехай будуть під рукою також листівки з Днем працівників харчової промисловості. Вони чудово справляються з роллю побажань у месенджерах.

Також не пропустіть повний календар свят жовтня. Усі важливі дати, які відзначає Україна у 2023 році, доступні за посиланням.