Міжнародний день кухаря і кулінара: апетитні привітання та листівки зі святом

Усі свята

Ірина Майстренко

Фріланс-редакторка

Сьогодні відзначають своє професійне свято люди, які знайшли своє покликання в кулінарії (сфера шалено популярна, не дарма ж проєкт "МастерШеф" в Україні має шалену популярність). У свято Міжнародний день кухаря і кулінара ми із задоволенням публікуємо найсмачніші привітання і листівки з Днем кухаря, які в цей день вам точно знадобляться.

Для тих, хто не в курсі, зазначимо, що свято Міжнародний день кухаря і кулінара заснував конгрес Всесвітньої асоціації кулінарних співтовариств 2004 року. Відтоді професіонали по всьому світу, які "на ти" з їжею і високою кухнею, приймають вітання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, що в наш час приготування їжі вийшло просто на найбільш просунутий рівень. Майстерні кулінари вміють так працювати з продуктами, щоб не тільки створити смачний шедевр, а й отримати максимум користі, зберігши вітаміни і корисні речовини. Якість їжі тепер на першому місці. У свято Міжнародний день кухаря і кулінара ми пропонуємо привітати віртуозів, чия професія має таку шану і повагу. А наші привітання з Днем кухаря вам допоможуть створити святковий настрій.

Міжнародний день кухаря і кулінара: привітання у віршах

Кулінари завжди радують наші рецептори дивовижним смаком страв. Тому в професійне свято пропонуємо вам гідно оцінити заслуги і висловити вдячність за їхній кулінарний талант. У цьому допоможуть апетитні привітання з Днем кухаря і кулінара у віршах.

***
Кухарів зі святом сьогодні вітаємо,
Смачних делікатесів на кухні бажаємо.
Нехай життя буде схоже на солодкий десерт,
Хай страви оцінить кулінарний експерт.
Бажаємо вам успіхів й натхнення,
Вдалого всім кухарям повсякдення.

***
Бажаємо здоров’я, добра, довголіття,
Хай вистачить щастя на ціле століття,
Хай скрізь буде лад — на роботі, в сім’ї,
І радість на серці, і хліб на столі!
Хай світлою буде життєва дорога,
Любов — від родини і ласка — від Бога!

***
Дорогі кухарі, бажаємо вам добра!
Солоденького натхнення,
Нових рецептів сповна.
Бо всі ми любим смакувати,
Без смаколиків ваших будем сумувати.

***
Із Днем кухаря тебе!
І нехай життя веде
Завжди до твоєї мрії,
Щоби всі твої надії
Стали дійсністю ураз!
Хай щастить тобі щораз,
Як почнеться новий день,
Успіхів тобі, натхнень!

***
У світі ти один такий
Милий кухар, дорогий!
Ти готуєш смачно, швидко,
І на кухні завжди чисто.
Все по поличках лежить,
І сяє, і блищить!

***
Нехай рецепти будуть хороші,
Смачні, прекрасні, унікальні!
Завжди готуєш, друже, від душі,
Серед усіх ти — кухар ідеальний!

У каструльці море натхнення,
Бажаю тобі готувати!
І в кожній страві насолоду
І радість близьким подарувати!

***
І смачний суп, і солодке варення,
Салати, рогалики та деруни —
Все це рук твоїх чудові творіння,
За них спасибі ми скажемо завжди!

***
Катайтеся завжди, як сир у маслі,
Варіться у солодкому житті.
Приправою хай буде тільки щастя
І гострота приємних почуттів.
Достатку вам, добра, здоров’я, миру...
З Днем кухаря вітаю нині щиро!

З Днем кухаря: привітання в прозі

Красиві рядки з Днем кухаря 2023 точно порадують адресата вашого повідомлення. Обирайте найкращі побажання і надсилайте винуватцям торжества.

***
Вітаю з Міжнародним днем кухаря! Нехай життя твоє кипить, як гарячий бульйон на плиті, кар'єра зростає, як тісто на дріжджах, успіх буде пишним, як збитий крем, а в повітрі сім'ї панує дивовижний аромат любові!

***
З Днем кухаря! Бажаю вам завжди творчого натхнення та чудового настрою, який неодмінно стане найкращою приправою до ваших страв.

***
Маестро кулінарії, щиро вітаємо вас із таким прекрасним святом — вашим професійним! Нехай ваші страви й надалі радують нас, а ви, щоб отримували задоволення від власної справи.

***
Сьогодні ваш день, наші кулінари! Щиро вітаємо та бажаємо постійного натхнення, нових ідей та творчого наповнення!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

***
Найсмачніші, найтепліші, найщиріші привітання з Міжнародним днем кухаря. Кухня — це мистецтво, а професійні кухарі — справжні віртуози. Бажаємо шедевральних страв, нових корисних рецептів, високих оцінок за старання і невтомну працю. Готуйте з любов'ю, і успіх чекає на вас неодмінно.

***
Кухарі! Вітаємо! Створюйте далі ваші шедеври та оригінальні страви, а ми й надалі любитимемо все, що ви робите.

***
Смачненько поїсти люблять усі. Але приготувати по-справжньому добре — для цього потрібен особливий талант. Вітаємо з Днем кухаря! Залиште сьогодні клопоти і дозвольте цього разу — вас пригостити! Прийміть найщиріші побажання щасливого довголіття, здійснення всіх мрій та професійних апетитних досягнень.

***
Дорогоцінний наш кулінар! Вітаю з професійним святом і бажаю, щоб твоя професія виправдала всі надії, які ти на неї покладаєш. Нехай твоя праця стає рік від року дедалі легшою, а позитивна віддача — дедалі більшою.

***
Міжнародний день кухаря і кулінара святкується сьогодні, тому не можу вас не привітати! Без вас наша гастрономія була б не такою, ви збагачуєте нашу кухню неймовірними смаками та просуваєте країну у світі за допомогою прекрасних страв. Дякуємо, цінуємо!

***
У цей прекрасний день, Міжнародний день кухаря і кулінара, хочеться озвучити те, як ми цінуємо вас. Бажаю вам здійснення всіх своїх професійних бажань і досягнення цілей!

Листівки з Міжнародним днем кухаря і кулінара

Зберегти картинки з Днем кухаря в хорошій якості ви можете безкоштовно на цій сторінці. Вони точно прикрасять стіну віртуоза кулінарної справи в соцмережах або стануть побажанням всього найкращого в месенджерах.

Зі святом, дорогі кулінари!

До слова, вам також може стати в пригоді повний список свят жовтня, щоб не пропустити важливі дати. Додавайте наш новий матеріал у закладки, щоб не загубити. Стаття про свята жовтня доступна за посиланням.