З Днем працівників радіо, телебачення та зв'язку України! Привітання та листівки зі святом

Усі свята

Ірина Майстренко

Фріланс-редакторка

Серед свят листопада є цікава професійна дата, з якою вам точно варто привітати ваших близьких, задіяних у сфері. На допомогу вам ми публікуємо привітання з Днем працівників радіо, телебачення і зв'язку та листівки.

Нагадаємо, що 16 листопада в Україні відзначається День працівників радіо, телебачення та зв'язку. Святкова дата була заснована 1994 року. Тоді Укртелерадіокомпанія запропонувала встановити 16 листопада як професійне свято для теле-, радіопрацівників, оскільки саме цього дня 1924 року в Харкові вийшла в ефір перша передача Українського радіо. 11 листопада 1994 року свято було встановлено указом президента.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтоді в Україні приймають вітання працівники ТБ, радіо та зв'язку. Не забудьте приділити увагу і привітати сьогодні винуватців свята з Днем працівників радіо, телебачення та зв'язку.

День працівників радіо, телебачення та зв'язку: привітання у віршах

Ми зібрали найоригінальніші вірші з Днем працівників радіо, телебачення та зв'язку, які точно сподобаються вашим адресатам.

***
Побажати хочу в свято
Сонячних ефірів.
А в житті вам особистому
Вірних орієнтирів.

***
Наш екран —
Як вікно у світ.
Ви за ним усі,
Та поміж людьми,
Знають добре вас.
Ближче від рідні
Багатьом із нас,
Завжди на порі,
Завжди в добрий час.

***
З гучномовця голос рідний
Знов лунає в оселі.
Будьте завжди ви веселі
І здорові, і привітні.
Всі новини розкажіть,
Довго й щасливо живіть.
Шановні друзі!
Скніти — годі!
Хай радість свято уквітча!
Прийміть вітання!
(Є нагода)
Від мене, радіослухача!

***
Ось і знов у вас сімейне свято.
Телевежа впевнено стоїть.
Ювілей ваш — це і забагато,
І мізерність у ріці століть.
Скільки років світяться екрани
Зранку і до вечора, вночі...
І робота ваша людяна в пошані
Відданих і вдячних глядачів.
Тож, зі святом, друзі!
Нових злетів!
Диктор ти чи відео-"знімач".
Всім — здоров'я!
Чесних конкурентів
І найкращих у світі передач!

***
Дівчата і хлопці
Шановного радіо!
Вітання промінимо
В потиск руки.
Нічого суттєвого
Вам ми не радимо.
Бажаємо тільки:
Працюйте роки!

***
Бажаєм зв'язківцям здоров'я багато,
Щоб жили б вони не лише на зарплату!
Прекрасних, розумних вам передач,
В житті щоб не було ніколи нестач!

День працівників радіо, телебачення та зв'язку України: привітання в прозі

Побажати всього найдобрішого і найгарнішого своїми словами буде легко, адже ми пропонуємо вам порцію натхнення у вигляді теплих привітань з Днем працівників радіо, телебачення та зв'язку в прозі.

***
З Днем працівників радіо, телебачення та зв'язку! У цей день я від душі хочу побажати йти в ногу з часом і кожен день мати можливість слухати тільки хороші новини, веселі пісні, дивитися цікаві передачі та особисто брати участь у захопливих проєктах. Не втрачай зв'язку з українським мовленням і будь завжди на гребені хвилі успіху!

***
Друзі, зі святом! Зв'язківці — це справжні професіонали, віддані своїй справі! Ви даруєте людям радість спілкування, з'єднуючи селища і міста, різні країни, за сотні і тисячі кілометрів одне від одного! Нехай улюблена робота буде успішною! Нехай завжди у вашому житті будуть вірні друзі, доброта і гарний настрій. Від щирого серця бажаю вам, вашим родинам, рідним і близьким міцного здоров'я, щастя і благополуччя. Успіхів і процвітання нашій благородній професії! Зі святом вас!

***
Бажаю бути завжди на зв'язку і посилати всім дорогим людям радіохвилі радості своєї душі. Танцюй, співай, ділися чудовими новинами, піднімай настрій собі та іншим, живи на повну, мрій, кохай і кожен день зустрічай з посмішкою на улюбленій частоті свого серця.

***
Вітаю з Днем працівників радіо, телебачення та зв'язку. Бажаю радісних новин, чудових ідей, бравої роботи, успішної діяльності, веселих сюжетів, корисної інформації, захопливих занять і великого щастя на життєвому шляху.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

***
Спасибі за нелегку працю і професіоналізм: сміливо говорити правду, бути на вістрі важливих подій, доносити слухачеві всю найважливішу інформацію. Нехай техніка не підводить, а сучасні технології тільки збільшать спектр ваших послуг і обсяг мовлення.

***
З професійним святом усіх, хто входить у сферу радіомовлення, телебачення чи зв'язку України. Нехай сигнали завжди йдуть добре, радіослухачі радіють почутим пісням, а розмови для людей приносять їм позитивні емоції. Вітаємо і бажаємо бути щасливими на роботі щодня!

***
Вітаю з Днем працівників радіо, телебачення та зв'язку. Бажаю такого ж яскравого, веселого, захопливого, різноманітного, цікавого і барвистого життя, як пісні на радіо, як сюжети на телебаченні і як звуки ліній зв'язку. Удачі в роботі та геніальних ідей, а також удачі, миру, радості, натхнення і незгасимої любові на життєвому шляху.

Листівки з Днем працівників радіо, телебачення та зв'язку

Обов'язково завантажуйте і надсилайте як побажання листівки з Днем працівників радіо, телебачення та зв'язку України в соцмережах.

Зі святом!

До слова, час починати першу підготовку до Нового року 2024. Пропонуємо вам дізнатися, буде вихідний чи робочий день, адже Новий рік випадає на понеділок. Усі подробиці вже в нашому матеріалі.