З Днем сержанта ЗСУ! Привітання та листівки зі святом українською мовою

Усі свята

Ірина Майстренко

Фріланс-редакторка

Інформаційний привід сьогоднішнього дня неможливо пропустити, адже 18 листопада відзначається День сержанта ЗСУ. Обов'язково привітайте наших захисників з їхнім професійним святом! А допоможуть вам у цій справі найкращі привітання з Днем сержанта Збройних Сил України, які ми публікуємо в нашій новій статті.

Свято День сержанта ЗСУ було встановлено 19 квітня 2019 року Президентом України Петром Порошенком. Гарант підписав указ, вшановуючи відданість, відповідальність і професіоналізм сержантів і старшин Збройних Сил України, їхню мужність і героїзм у боротьбі за свободу, незалежність і територіальну цілісність України з метою примноження військових традицій сержантського і старшинського складу Збройних Сил України.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У цей день обов'язково скажіть слова подяки воїнам, які нас захищають. Щоб ви не витрачали час на пошуки вітального контенту, ми зібрали привітання з Днем сержанта ЗСУ у віршах і в прозі далі.

День сержанта ЗСУ: привітання у віршах 

Щирі привітання з Днем сержанта ЗСУ у віршах українською мовою точно піднімуть настрій і бойовий дух винуватцям торжества.

***
З Днем сержанта я вітаю і бажаю:
Хай буде сильною рука,
Міцними будуть хай війська,
Нехай здоров’я — як та криця,
Хай служба завжди — як годиться!

***
З Днем сержанта тебе вітаєм,
Від всієї душі тобі ми бажаєм:
Щасливих днів і Божої ласки,
Принцесу милу із гарної казки,
Перемогу важку в боротьбі —
Всього найкращого тобі!

***
Любі хлопці, вас вітаєм,
Звісно, щастя побажаєм,
Ви ж у нас є ось такі —
Працьовиті та стрункі.
Нехай фортуна посміхається,
А незгода не чіпляється!

***
Побажати хочу я
Щастя, миру та добра!
Служба, щоб легка була,
Без війни, напруги, зла,
Ми пишаємося Вами
Українськими синами
Ви — це доблесть та відвага,
Всім сержантам нині слава!

***
Хай легко працюється, гарно живеться
Хай доля щасливо до Вас усміхнеться.
Хай люблять Вас рідні, шанують всі люди,
Хай щедрим на сонце Вам день кожен буде.

***
Незабутніх вражень, щасливих подій,
Здійснення задумів, втілення мрій!
Хай прекрасним цвітом шлях життя рясніє,
Справджуються завжди заповітні мрії.
Хай палають в серці почуття високі,
А доля дарує повні щастям роки!

***
Воїне, лицарю славний,
Ти тримаєш в руках зброю,
Щоб на нашу країну-державу
Злий не зазіхнув ворог.

Будь мужній і будь достойний
Ти слав своїх батьків,
Відважний український воїне,
Нащадок славних віків.

Привітання з Днем сержанта ЗСУ в прозі

Захисникам у їхнє професійне свято точно буде приємно почути теплі побажання та слова вдячності. Наступні рядки стануть для вас натхненням, беріть привітання з Днем сержанта ЗСУ українською собі на озброєння.

***
З Днем сержанта ЗСУ! Бажаю в цей день більше радості. Щоб кар'єра йшла тільки вгору, і Ви отримали найголовніше звання. Нехай ви будете прикладом для багатьох. Міцного здоров'я, успіхів у роботі, благополуччя Вашій родині.

***
Вітаємо з Днем сержанта ЗСУ! Прийміть подяку за вірність військовій присязі, побажання сил у боротьбі за вільну і незалежну, суверенну Українську державу в лавах ЗСУ.

***
Майбутнє Збройних Сил — це високоідейні, віддані Україні та професійно підготовлені сержанти та старшини. Бажаємо всьому сержантському складу ЗСУ здоров’я, віри та витривалості в боротьбі за вільну незалежну, суверенну державу!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

***

Вітаю з професійним святом — з Днем сержанта Збройних Сил! Нехай цей день подарує залпи привітань і багато гарних побажань. Нехай попереду багато перемог, і лаврів слави, і героїчних вчинків. Бажаю здоров'я і миру, поваги і любові!

***
У День сержанта бажаю, щоб у твоїй душі завжди були сили, енергія та хоробрість! Взаємного кохання, міцного здоров'я, підкорення нових вершин і просування у військовій кар'єрі! Нехай всі цілі буде досягнуто!

***
Вітаємо нашого військового з професійним святом! Бажаємо, щоб служба за статутом приносила радість і загартовувала характер. Нехай порядок і дисципліна перетворять твоє життя на ланцюжок щасливих моментів. Всього найкращого!
***
Щирі вітання всім, хто входить до складу сержантського корпусу, і дякуємо за вірність військовій присязі.
 
***
З Днем сержанта ЗСУ! У професійне свято бажаю радості, щоб військова кар'єра йшла в гору, а поставлені цілі легко досягалися. Будь прикладом для багатьох. Міцного здоров'я, успіхів у службі, любові в родині.

Картинки та листівки з Днем сержанта ЗСУ

Креатив у вигляді листівок з Днем сержанта ЗСУ також вітається і може бути використаний як привітання в соцмережах або месенджерах.

Зі святом і спасибі за службу!

Також багато хто зараз цікавиться, на який день випадає Різдво 2023 року за новим календарем. Вся актуальна інформація доступна за посиланням.