Найсильніші молитви до великомучениці Варвари: прочитайте їх 17 грудня, щоб привернути в своє життя захист та щастя

Усі свята
528

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

17 грудня — День святої великомучениці Варвари  за старим календарем. Вона вважається покровителькою жінок, тож віряни звертаються до Бога та святої з особливими молитвами, просячи про щастя, швидке заміжжя, зцілення від хвороб і здоров'я дитини. Ми зібрали головні молитви, які варто прочитати в це свято.

Святу Варвару вважають заступницею дітей і жінок, а також тих, чий рід діяльності пов'язаний з ризиком — військових, ремісників, моряків, торговців і мандрівників. У святої просять про захист від раптової смерті, благословення на дітей, вагітність і легкі пологи, зцілення від різних хвороб, щасливий шлюб та захист від батьківського гніву.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

17 грудня — чудова можливість звернутися до великомучениці Варвари зі своїми особливими проханнями. Знайдіть тихе місце та прочитайте ці молитви, які обов'язково принесуть щастя, захист та мир.

Головна молитва до святої Варвари

Свята Великомученице Варваро! Я згадую сьогодні муки, які Ти перетерпіла за віру в Пресвяту Тройцю й прошу Тебе: молися за мене до Бога-Отця, щоб дав мені сили перемогти різні земські наклони, серце ж і душу піднеси до небесних речей.

Молися до Бога-Сина, щоб за Його ласкою я покинув(-ла) дотеперішню сонливість і лінивство й почав ревно ходити дорогами святого Євангелія.

Моли й Святого Духа, щоб відновив мене, скріпив і освятив.
Свята Великомученице Варваро! Нехай рани Твого святого тіла уздоровлять рани, які моїй душі завдав гріх, а Твоя невинно пролита кров нехай очистить мене.

Через муки й смерть Твою, молю Тебе, свята Великомученице Варваро, не дай мені вмерти без покути й не прийнявши святі Тайни Тіла й Крові Господа нашого Ісуса Христа. Амінь.

Молитва до святої Варвари за жіноче щастя та щасливий шлюб

Свята Варвара, Божа угоднице. Як Господь благословляє на шлюб, нехай мені не зустрінеться ворог. Я лише благаю про заміжжя вірне, щоб коханий не видався поганим. Особисто готова до сім'ї благородної, ти захисти від чуми чужорідної. Заміжня і буду молитися Христу, в потрібні дні віддаючись посту. Хай буде воля твоя. Амінь.

Сильна молитва святій великомучениці Варварі

Свята великомученице Христова Варваро! Моли з нами і про нас, рабів Божих (імена), благаючи від Свого милосердя Бога, нехай милостиво почує нас, що просять Його благостиню, і не відступить від нас, християнську ж кончину житія нашого безболісну, непосоромну, мирну і Божественних Таїн причетну нехай дарує, нехай благодаттю Божою і твоїм теплим предстательством, душею і тілом завжди здраві перебуваючи, славимо дивного у святих Своїх Бога Ізраїлевого, що не віддаляє допомоги Своєї від нас, завжди, нині і повсякчас і на віки віків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про те,  коли буде зимове сонцестояння  2023 року. Дізнайтеся, чим особлива ця дата.