Щоб відчути радість материнства: сильна молитва, яку варто прочитати 9 грудня всім жінкам

Усі свята

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

9 грудня віряни згадують святу пророчицю Анну. В іншій нашій статті ми розповідали історію свята та наголошували на заборонах цього дня. Тепер же розповімо про що та як правильно молитися святій. 

Свята пророчиця Анна відома тим, що народила пророка Самуїла. Він з’явився на світ завдяки її постійним та натхненним молитвам Богу. Тож не дивно, що бездітні жінки, які хочуть відчути радість материнства та народити здорове дитя, звертаються з цим проханням до святої у День її пам’яті, 9 грудня.

Відмітимо, що раніше пророчицю згадували 22 грудня. Та після переходу Православної церкви України на новоюліанський календар дата свята змістилася на 13 днів раніше.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як молитися пророчиці Анні

Цього дня зверніться до святої за допомогою молитви перед її іконою у храмі чи вдома. Читати молитву потрібно в тиші, з вірою і любов’ю у серці та чистими помислами.

Фото: znaj.ua

Про що моляться пророчиці Анні:

  • про зачаття дитини;

  • про вдалий перебіг вагітності та пологів;

  • про народження здорової дитини;

  • про звільнення від зла та хвороб.

Молитва до пророчиці Анни

Свята угоднице Анно Пророчице! Ти своїм подвигом довела відданість Господу нашому всемогутньому і провела життя праведне в молитвах старанних. Помолися ж, свята, за чад наших нерозумних, щоб залишили їх хвороби і будь-яке зло. Даруй бездітним радість материнства і вбережи всякого від зла лихого і вчинків недобрих. Вознеси молитви до Господа, щоб послав він на нас своє благословення і не відкинув прохань щирих і каяття нашого. Заступися, Анно, за чад Божих, щоб не терзали їх ні хвороби, ні скорботи, ні погані помисли заздрісників і недоброзичливців. Амінь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також зараз триває Ханука. Як цікаво привітати друзів та знайомих зі святом - дізнавайтеся у цьому матеріалі.

Фото: youryogaflowonline.com