Привітання з Днем ангела Степана: найкращі картинки та листівки з іменинами (українською)

Усі свята

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Сьогодні 27 грудня відзначають День ангела Степана за старим стилем. В нашому матеріалі ви знайдете найкрасивіші листівки та картинки, якими можна привітати володарів цього імені зі святом.

Ім'я Степан має коріння у давньогрецькій мові та перекладається як "кільце", "вінок", або "вінець". Зазвичай Степан — це добрий, мужній та справедливий чоловік.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Кажуть, що у Степана "золоті руки" та мудра голова, завжди сповнена ідеями, які легко реалізовуються в життя. У дитинстві Степан любить розваги, влаштовує розіграші, не може сидіти на одному місці, постійно вигадує нові ігри та об'єднує інших дітей, завдяки чому стає лідером.

Свої іменини Степан відзначає кілька разів на рік, а сьогодні, 27 грудня, саме така дата, коли цих чоловіків можна привітати з їхнім Днем ангела. Ми зібрали найкращі листівки та картинки з іменинами Степана. Зберігайте!

Привітання з Днем ангела Степана

Фото: Amazing UkraineФото: Amazing UkraineФото: Amazing UkraineФото: Amazing UkraineФото: Amazing UkraineФото: Amazing Ukraine
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали,  що подарувати на Новий рік лікарю, вчителю, юристу або журналісту. Список найкращих презентів "під професію" знайдете в нашому матеріалі!

Фото: amazingukraine, maximum.fm