Миколо, з іменинами! Найкращі картинки та листівки, якими можна привітати з Днем ангела (українською)

Усі свята

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

6 грудня за новим стилем та 19 грудня за старим, у День Святого Миколая, чоловіки з ім'ям Микола шанують свого небесного покровителя. Давайте сердечно привітаємо їх з Днем ангела! HOCHU.ua зібрали найкрасивіші листівки та картинки до свята.

Поки ви у цей особливий день перевіряєте, чи є під подушками подарунки, Миколи, Миколки, Колі, Миколайовичі та Миколаївні отримують ще й привітання з Днем ангела. Свої іменини вони святкують двічі в році:  грудня (19 грудня за старим стилем), що вважається зимовим Миколою, та 9 травня (22 травня за старим стилем), коли настає весняний Микола.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ім'я Микола походить від двох давньогрецьких слів: "nicos", що означає "переможець", та "laos", що означає "народ" — тобто "переможець народів". Коротко характеризуючи Миколу, можна визначити його аналітичний розум, витримку та вміння володіти собою. Миколи вражають своєю непохитністю та вмінням зберігати спокій. Основними пріоритетами для них є кар'єра та сім'я.

Ми підготували тематичні святкові листівки та картинки українською, щоб ви могли оперативно привітати свого найближчого Миколу з цим особливим святом. Зберігайте цю підбірку та робіть приносьте радість близьким!

Привітання з іменинами Миколи: картинки та листівки українською

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть привітання з Днем Святого Миколая українською. Ми зібрали теплі побажання своїми словами та красиві листівки.

Фото: Радіо MAXIMUM, tsn.ua