День ангела Василя 2024: щирі вітання і листівки — українською

Усі свята

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

За новоюліанським календарем 1 січня українці відзначають День святого Василя Великого. Відповідно, усі чоловіки з іменем Василь відзначають свій День ангела. Вітаємо вас із таким святом і публікуємо найкращі побажання та листівки.

Ім'я Василь наділяє своїх власників мудрістю, вмінням заробляти великі гроші. А ще Василі — дуже сімейні. Вони гарно забезпечують свою дружину і дітей, несучи все благо додому.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

З Днем ангела Василя 2024:

Нехай ангел небесний тебе Василь збереже, поставить захист твердий, як граніт. З Днем ангела вітаємо тебе! Твої найкращі в світі друзі.

***

З Днем ангела, Василю! У цей день у неба просимо одного – нехай благословить вас на нові подвиги, зміцнить ваші ноги на життєвому шляху, дасть силу духу, розуміння для вирішення всіх проблем. Щастя вам Василю, добра і удачі!

***

Василю! Вітаю тебе з Днем ангела. У народі кажуть: “Як корабель назвеш, так він і попливе”. Я бажаю, щоб твоє ім’я допомогло тобі у творчому розвитку і в досягненні цілей, і щоб твоє плавання на каравели Василь було довгим і щасливим!

Василю, з Днем ангела! Нехай твоє життя буде повне добра і щастя. Бажаю тобі припливу енергії, натхнення і мотивації! Будь щасливим та успішним!

***

З Днем Василя, друже! У кожного з нас є ангел-охоронець. І хоч ніхто його не бачив, я впевнена, що він завжди знаходиться біля нас. Хочу в цей радісний святковий день побажати тобі і твоєму ангелу побільше сонячних днів, радості в житті й любові до ближнього!

***

Дорогий Василю, вітаю тебе з Днем ангела! Твій небесний опікун подарував тобі безліч якостей: доброта, повага до інших, щирість і чесність. Бажаю тобі не розгубити цей цінний набір ангельських подарунків і пишатися тим ім'ям, яке подарували тобі батьки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

***

Друг не завжди може виявитися поруч, кохана людина не завжди може зрозуміти, а ось ангел-хранитель ніколи від тебе не відступиться. Він вірно служить тим, хто вірить у правду і добро. Бажаю, щоб а ангел-хранитель завжди був поруч і направляв тебе на правильні шляхи життя.

Раніше ми писали сильну молитву до святого Василя. Для вас — слова священної молитви, яка допомагає у скрутний час.