14 січня — іменини Василя: найкращі листівки, якими можна привітати з Днем ангела (українською)

Усі свята

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

14 січня — День ангела Василя за старим стилем. Якщо ви хочете привітати знайомих з таким іменем з іменинами, то наша добірка стане вам в пригоді. Ми зібрали найкращі привітання у форматі листівок українською, якими можна привітати людей на відстані та підняти їм настрій. А ще цього дня — іменини Ніни. Майте на увазі!

Василь — ім'я, що має значну популярність серед слов'ян і належить кільком православним святим. Свої іменини Василь святкує кілька разів на рік. З введенням новоюліанського церковного календаря, День Василя Великого тепер відзначають 1 січня, а не 14, як це було раніше. Однак багато українців все ще продовжують святкувати та вітати Василів з іменинами саме цього дня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Походження імені Василь пов'язане з грецьким ім'ям Басілейо, що перекладається як "цар" або "царський". Такий чоловік виявляється товариським, ініціативним та завжди знаходиться в центрі подій. Для Василя важливо, щоб його слухали та поважали. Він легко налагоджує зв'язки з будь-якою людиною, і хоча він може ображатися досить часто, це не триває довго.

Ви хочете оригінально та красиво привітати знайомих чи рідних з Днем ангела Василя? В нашому матеріалі ви знайдете найкращі картинки та листівки з іменинами українською. Такі привітання точно потішать ваших близьких та навіть тих, хто знаходиться не поруч. Тож дивіться та зберігайте!

Привітання з Днем ангела Василя: картинки та листівки українською

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ще раніше ми  писали про новий календар  головних свят на 2024 рік. Збережіть його собі, щоб нічого не забути та не пропустити!

Фото: tsn.ua, NV, lux.fm