Привітання з Днем ангела Семена: побажання у прозі та картинки

Усі свята

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Традиційно 3 лютого — День ангела Семена. Святий Симеон і Анна були останніми пророками Старого Заповіту. Ім'я Семен наділяє чоловіків чесністю, терпінням, добротою та благодаттю. Для вас — добірка душевних привітань і гарних картинок.

Українці вітають Семенів із Днем ангела та ідуть у храми, аби помолитися і вшанувати пам'ять святого Симеона. Наші пращури не одягали в цей день одяг чорного кольору. Вважалося, що він притягує біди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Привітання:

Семене, вітаємо з Днем ​​ангела! Хай щастя летить до тебе з небес крапельками літнього дощу! Бажаємо, щоб кожна мить була наповнена радістю, а дітки приносили в будинок тільки позитивні емоції. Неможливо передати словами, як ми тебе любимо і цінуємо!

***

Семене, бажаю неймовірної радості у твій День янгола! Бажаю приголомшливого успіху, натхнення, щирих посмішок та відданих друзів! Нехай біля тебе будуть лише хороші люди. З іменинами!

vjoy.cc

З Днем ангела, Семен! Моє серце радіє, а душа прагне сказати багато красивих слів. Бажаю тобі зануритися в океан радості, залишивши всі печалі на піщаному березі. Нехай хвиля натхнення накриє тебе з головою, а бризки удачі і успіху назавжди залишаться на обличчі.

***

Семене, вітаю тебе з днем Ангела! Бажаю, щоб твій ангел завжди оберігав тебе і допомагав в усіх справах. Нехай твої починання будуть втілені в життя, і щоб тебе завжди супроводжували удача, процвітання і успіх!

***

Семене, сьогодні твій День ангела. Цей день — як нагадування про те, що в житті ти не один. Поруч — невидимий янгол, який оберігає тебе своїм крилом від негараздів, від болю і тривоги.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Семене, прийміть наші найтепліші вітання з Днем Ангела! Нехай Ваша доброта і співпереживання зігрівають і об’єднують якомога більше людей! Нехай думки про дітей будуть радісними, без печалей, прикрощів і страхів! Щиро бажаємо Вам родинного щастя, здоров’я, Божої допомоги у всіх Ваших добрих починаннях, любові й добра!

vjoy.cc
vjoy.cc
vjoy.ccvjoy.ccvjoy.ccvjoy.ccvjoy.cc

Раніше ми публікували церковний календар за старим стилем. Для тих, хто відзначає свята двічі, або ще не звик до новоюліанського календаря — зручна добірка важливих дат.