День комп'ютерника 2024: гарні привітання і картинки — українською

Усі свята

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Щороку 14 лютого, разом із Днем закоханих, своє професійне свято відзначають комп'ютерники та програмісти. Щиро вітаємо вас, дякуємо за вашу роботу і бажаємо миру, успіхів та достойної зарплатні!

Перший працюючий електронний комп’ютер ENIAC був представлений американцями саме 14 лютого у 1946 році. Це була велика машина, яка працювала, як калькулятор для важких розрахунків військовослужбовців США того часу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Привітання:

Вітаю з Днем комп'ютерника та програміста! Бажаю тихої роботи вентилятора, слухняних системників, потрібних програм і належної науково-технічної бази для реалізації будь-яких ідей! Будьте здорові, давайте відпочинок очам і ворушіть кінцівками. Ні вірусу, ні помилки в системі!

ТСН

Вітаю з Днем комп'ютерника! Бажаю багато цікавого у комп’ютерному світі, щастя, кохання та веселощів у навколишньому житті. Нехай кожен день дозволяє досягати досконалості, успіху та нових проривів, нехай не буде проблем ні зі здоров’ям, ні з програмами, ні з людьми, ні з технікою. І нехай на аватарці завжди буде щасливе обличчя, а для морального та фізичного здоров’я завжди стоїть потужний антивірус.

***

Вітаю з Днем комп'ютерника та програміста! Бажаю завжди ладнати з машинами, стабільно робити нові відкриття у своїй сфері роботи, ніколи не заходити в глухий кут і залишати стабільним ритм щастя у своєму житті.

***

Всіх, хто знає підхід до сучасної техніки, хто легко і вільно володіє інформаційними технологіями, ми вітаємо з практично професійним святом. Нехай будуть вам не страшні перепади напруги, і самі сучасні віруси. З Днем комп'ютерника!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
ТСН

День комп’ютерника — професійне свято дуже наполегливих і терплячих людей. У наш час без вас не обійдеться жодна сфера. Тож нехай на Вас чекають неймовірні досягнення і відкриття, успіх і великі премії. Майбутнє людства вже не уявити без вашої роботи. Удачі, любові і натхнення. Вони обов’язково принесуть Вам нові професійні відкриття. Зі святом!

***

Вітаю з Днем комп’ютерника, зі святом високого розуму і креативу в ідеях. Бажаю бути з будь-якої комп’ютерної машиною на “ти”, постійно прагнути до високих цілей і своїм ідеалам, вдало виправляти будь-яку неполадку і особисто створювати щось нове і корисне для комп’ютерного світу.

ТСН
tsatu.edu.uafakty.com.uafakty.com.ua

Раніше ми писали календар свят на лютий 2024 року. Для вас — зручна добірка державних та професійних дат.