Макаре, з Днем ангела! Щирі побажання та листівки

Усі свята

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Щороку 19 лютого українці вітають чоловіків з іменем Макар із Днем ангела. Ім'я Макар має грецьке коріння та означає “благословенний”, “щасливий”, у перекладі з мови оригіналу. Для вас, Макари, — найгарніші побажання своїми словами, картинки та листівки з нагоди іменин.

Ім'я Макарій має чимало похідних, наприклад: Макарик, Макарчик, Макарочка, Макаронька, Макарушка, Макаріо. Воно наділяє свого господаря хазяйновитістю, лідерськими якостями та любов'ю до спорту.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Привітання:

Макаре, вітаю з іменинами! Нехай твоє ім’я прославиться на весь світ, а ти будеш щасливою людиною з яскравою енергією. Нехай ангел щодня тебе охороняє та береже тебе від помилок!

vjoy.cc

Вітаю тебе, Макаре, з Днем ​​ангела! Нехай життя дарує більше яскравих моментів, і здійсняться всі твої найсміливіші і заповітні бажання! Бажаю, щоб твій ангел не покидав тебе, щоб у твоєму домі завжди панували щастя і розуміння. І нехай тебе оточують тільки щирі, вірні, надійні друзі і добрі люди!

***

Макаре! Сердечно вітаємо Вас із Днем ангела! Молитовно бажаємо Вам фортеці, душевних і тілесних сил, невичерпної духовної радості і миру Божого. Навколо Вас панує особливий благодатний мир і спокій. Дякуємо, що Ви завжди поруч!

***

Макаре, з Днем ангела! Сьогодні я хочу тебе привітати і від чистого серця побажати завжди залишатися красунчиком і щасливчиком. Нехай кожен лист твого календаря містить веселі картинки, смішні жарти, яскраві емоції та великі успіхи.

***

Макар, прийми мої найщиріші вітання з Днем твого небесного покровителя! Ти не бачиш свого ангела, але він завжди поруч. Він біля тебе кожну мить. Цінуй його, молися йому, і тоді в твоєму житті буде тільки радість і щастя. З Днем ангела!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
vjoy.cc

Вітаю, Макаре, з Днем ангела! Нехай шлях по життю завжди буде добрим і легким, нехай кожен твій день має присмак щастя і любові. Бажаю здоров'я і успіху, удачі та перемог. Мрій, абстрагуйся від негативу та рішуче прагни до мрії!

***

Макаре, в День ангела бажаю тобі душевної краси, терпіння, розуміння, здійснення мрій, теплих обіймів рідних та близьких. А з ангелом своїм дружи усім чистим серцем та вір в чудо! З іменинами!

vjoy.cc
vjoy.cc
vjoy.cc
vjoy.cc
vjoy.cc
vjoy.cc
vjoy.cc
vjoy.cc

Нагадаємо, раніше ми публікували новий церковний календар на лютий. Для вас — зібрані свята за новоюліанським календарем.