День українського добровольця 2024: низький уклін та слова вдячності, листівки — українською

Усі свята
604

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Фотоколаж ХОЧУ

Вітаємо добровольців України та дякуємо за те, що ви рятуєте наші життя та життя дітей

Щороку 14 березня українці відзначають День добровольця. У 2024 році це свято припадає на період війни. Щиро дякуємо захисникам добровольцям за те, що захищаєте нас ціною власного життя. Для вас — низький уклін, слова вдячності, щирі побажання, картинки і листівки — українською.

14 березня 2014 року з Майдану Незалежності вийшли перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану для формування першого добровольчого батальйону. Вони самоорганізувалися, аби захистити схід України.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: apostrophe.ua

Привітання:

Добровольці в ЗСУ — ви кращі з кращих! Спасибі вам за кожен світанок, який ми зустрічаємо! Дякуємо вам за мужність і віримо в перемогу України!

***

Вітаю всіх українських добровольців, які нагадують, що саме ми повинні відстоювати добробут та щастя нашої країни. Нехай вам не доводиться стикатись зі злом, а добро завжди буде на вашому боці!

***

Вітаю добровольців з їхнім святом і бажаю якнайшвидшої Перемоги України! Нехай усі повернуться додому до своїх родин. Міцного здоров'я, надійних товаришів поруч і Божого захисту!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: gettyimages

Вітаю тебе з 14 березня — Днем добровольця України. Бажаю сили і міцності духу, енергії та оптимізму. Нехай життя буде наповнене приємними і позитивними емоціями, і в ньому буде місце тільки миру і любові!

***

Дорогі добровольці, нехай ваші сила та мужність завжди живляться любов’ю та підтримкою близьких і рідних. Міцного здоров’я Вам, успіхів та надійного тилу! І нехай вам завжди буде кого захищати, але не буде від кого!

***

Сьогодні вітаємо усіх добровольців України. Ви — наші захисники, опора держави. Спокій наших осель, спокій близьких — у ваших надійних, сильних руках. Прийміть вітання з найкращими побажаннями: добра, світлого настрою та перемоги!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Телеграф
Фото: Телеграф
Фото: sarnyrrada.gov.ua
Фото: molbuk.ua

Раніше ми публікували слова вдячності для ЗСУ. Низький вам уклін та найщиріша подяка за ранок, день і вечір.