День вишиванки 2024: щирі вітання, добірка гарних фото з вишиванками

Усі свята

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Фото: instagram.com/vyshyvanka_shop.ua/

Публікуємо добірку світлин модних вишиванок і гарні вітання

День вишиванки в Україні знову припадає на період воєнного стану. У цей час свято має особливу енергетику, адже вишита сорочка — це один із кодів ідентифікації української нації. Для вас — щирі вітання та гарні фото із вишиванками.

У 2024 році День вишиванки припадає на 16 травня. Нехай вишиті обереги захищають наших військових ЗСУ та швидше притягнуть перемогу і мир для України!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Привітання — українською:

Вітаю з Днем Вишиванки! Бажаю щастя і міцного здоров'я! Нехай рідна земля вас захищає, охороняє від усіх бід і неприємностей, а головне – надає сил, натхнення на нові досягнення. 

***

Зі святом, з Днем вишиванки! Українські традиції — одні з найкрасивіших у світі. І в наших з вами силах поширити їх. Одягайте свої вишиванки, і нехай весь світ побачить, яка прекрасна наша Україна та її символи!

***

Вітаю з важливим українським святом, Днем вишиванки! У цей день важливо згадати про наше коріння. Адже український народ – сильний, незалежний і має прекрасні традиції. Давайте їх продовжувати та розвивати!

***

Вітаю вас з сьогоднішнім святом, Днем вишиванки! Не забувайте про своє коріння, пам'ятайте про те, звідки всі ми прийшли. Національна пам'ять надзвичайно важлива, і тільки ми з вами можемо її зберегти та передати нащадкам. 

***

Вітаю з чудовим святом самобутньої, неповторної, барвистої української культури – з Днем вишиванки. Вона символізує зв’язок поколінь, будить високі патріотичні почуття в серці кожного українця. Бажаю укріплення української ідентичності заради процвітання нашої країни.

Раніше ми публікували вітальні листівки та відео з нагоди Дня вишиванки. Для вас — добірка душевних побажань, які можна переслати рідним і знайомим.