Привітання випускникам дитячого садка у віршах та прозі

Усі свята
3 466

Ірина Майстренко

Фріланс-редакторка

canva.com

Сентиментальні рядки до свята малюкам шукайте в нашій статті

Найближчими днями в Україні відзначатимуть Останній дзвоник, свято, що змушує витирати сльози й дорослих, і дітей. Наші читачі активно шукають вітальний контент до теми, тому ми активно оновлюємо наш розділ «Свята» . У цій статті ми підготували найкращі привітання випускникам дитячого садка у віршах та прозі. Обирайте ті, що найбільше сподобалися, та даруйте малюкам-випускникам!

У свято Останнього дзвоника лунатимуть теплі слова від щирого серця від батьків та вихователів, адже для найменших прийшла пора прощатися з дитячим садочком, дякувати педагогам та налаштовуватися до наступного відповідального етапу — школи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пропонуємо вашій увазі душевні привітання для випускників дитячого садка, щоб порадувати малят в урочистий момент їхнього життя.

pexels.com

Привітання для випускників дитячого садка у віршах

Красиві привітання для випускників дитячого садка — це і вітання, і подяка, і напутні слова для найменших водночас. Так хочеться, аби випускний у садочку став чудовим та пам’ятним моментом, який малі випускними додадуть у свою скарбничку спогадів на все життя. Наступні привітання випускникам дитячого садка допоможуть зробить свято по-справжньому незабутнім.

***

Маленькі вихованці дитячого садку,
Учора ви гулялися з лопатками в піску!
Сьогодні — ви на святі, це перший випускний,
Нехай запам’ятається цей день дуже значний!
Бажаємо, щоб в школі навчалися ви гарно,
Знання давались легко і все було шикарно,
Щоб всі були з медалями, з відмінними оцінками,
Життя було яскравим, зі світлими відтінками!

***

В садочку випускний, і ми зі святом
Вітаємо усіх від серця щиро!
Бажаємо всім хлопчикам й дівчатам
Здоров`я, сонця, радості та миру.
Старанними хай стануть школярами,
Хай успіхи завзято здобувають,
Їх доля всіх оточує благами,
Вони ж садочок свій не забувають.

***

Бажаємо вам здоров’я,
Влітку більше відпочивати,
Щоб з новим інтересом
Шкільних знань набирати.
Маленький ваш світ в садку
Став вам затісним.
Чекає великий вас новий світ.
З випускним, друзі!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

 ***

Дитячий садок вже за спиною —
Перший в житті випускний!
Ми вас в школу проводжаємо,
Лише відмінних оцінок вам бажаємо.
Щоб ви з радістю вчилися,
Щоб батьки пишалися.
Щастя, наснаги, терпіння,
І ще трохи везіння.

***

Дітлахи маленькі,
Ви вже випускники!
Збирайтеся до школи,
Готуйте рюкзаки!
Уже на вас чекають
У школі вчителі,
Навчайтеся відмінно,
Раділи щоб батьки!

***

Ви залишаєте садочок,
Бо вам до школи вже пора!
Убралася в рясний віночок
Весела наша дітвора.
Нехай простелиться доріжка
Красивим килимком надій,
Побудьте з казкою ще трішки,
В дитячих і солодких мріях!

***

З першим випускним вітаю щиро!
Мрії — кульки кольорові хай летять
В небо синє, хай добром і миром
Стелиться доріжка у життя...
Подарує світ свої обійми,
Літо — міць, веселощі у грі,
А тоді та школа тепло прийме,
У новому дружньому дворі!

canva.com

Привітання з випускним у дитячому садку у прозі

Наступні рядки наповнені ніжністю та любов’ю. Віримо, що батьківське благословення допоможе малятам здійснити усі їхні мрії та сподівання. Привітання з випускним у дитячому садку своїми словами — далі.

***

Сьогодні дуже важлива подія для наших діток — випускний в дитячому саду! Вітаємо вас, наші малюки, зі святом! Бажаємо чудового настрою, багато енергії та активності, тяги до пізнання і завжди дзвінкого і щирого сміху. Нехай ваші перші кроки шкільного життя будуть легкі, зрозумілі й цікаві. Удачі вам та успіхів!

***

Вітаю з першим випускним! Настав час прощатися з дитячим садком та приміряти шкільну форму. І я бажаю тобі залишатися такою ж веселою, жвавою, цікавою та допитливою дитиною. Бажаю з радістю пізнавати щось нове. Бажаю з ентузіазмом навчатися у школі. Бажаю зустріти багато добрих друзів. Бажаю досягти безліч успіхів та розкрити усі свої таланти! Зі святом!

 ***

Дорогі наші дітки, ось і настала найзворушливіша година. Як незвично усвідомлювати, що так швидко ви подорослішали та ось вже стоїте на порозі до школи. Сподіваємося, що ви не втратите вашу дружбу і також рука об руку будете підкорювати нові вершини в школі. Педагогічному ж складу хочемо сказати велике спасибі за вашу працю і величезне терпіння!

***

Вітаю тебе, сонечко, з першим випускним. Бажаю життєрадісною пташкою випурхнути з гніздечка дитячого саду і відправитися в щасливий шлях по країнах нових знань. Нехай кожна стежка веде тебе до успіху, нехай в житті у тебе з’явиться багато хороших друзів, нехай не лякають тебе ніякі перешкоди, хай мамина любов і батькова підтримка завжди допоможуть подолати будь кордон.

***

Моя дорога дитино, вітаю з важливою подією, з першим випускним. Нехай дитячий садок залишить у твоєму серці чудові спогади, нехай попереду тебе чекають великі відкриття і щасливі дні. Залишайся такою ж чудовою дитиною, мрій про щось прекрасне і радій кожному новому дню.

***

Ось і настав твій перший випускний, ти покидаєш дитячий сад і попереду тебе чекає багато нового і цікавого. З випускним тебе, малюк, бажаю тобі хорошого навчання в школі, посидючості, відповідальності, радості, нових успіхів, знайти в школі безліч нових друзів, здоров’я, нових цікавих знань та вмінь, нехай все завжди виходить!

***

Вітаємо з маленькою, але такою важливою подією! Попереду кращі роки — школа. Хай буде щастя, успішне навчання, хороші вчителі, легке домашнє завдання, багато отриманих знань. Нехай кожен день буде радувати цікавим, корисним. Будьте здорові, успішні та мудрі. З випускним!

pexels.com

Також вам можуть знадобитися привітання випускникам 11 класу. Душевні слова до сліз ви можете знайти за посиланням.