Сміливих звершень, легких знань і нових здобутків! Найкращі привітання для 4-класників на випускний

Усі свята

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Фото: Хочу!

Привітання на випускний для діток, які закінчили 4 клас

У більшості шкіл останній дзвінок продзвенів 28 травня і школярі 4, 9 та 11 класів готуються до випускного. 4 клас, це вже не маленькі діти, але ще не підлітки. Вони вже мають свою думку та чітко вміють висловити свої бажання та невдоволення. Початкова школа закінчилася, а попереду на них чекають нові знання, чуйні вчителі та багато цікавого спілкування.

Хочу! пропонує для вас найкращі привітання для маленьких випускників. Ми зібрали чудові листівки, картинки та приємні слова, які подарують гарний настрій та натхнення на нові майбутні звершення діток.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Хочу!

Привітання у прозі

Дорогі діти, позаду перша щабель середньої освіти, ви вже випускники молодшої школи! З чим щиро і вітаємо! Тепер вас чекають нові предмети, вчителі, доведеться більше працювати, старатися. Бажаємо зібратися з силами, відпочити, а потім вперед — «гризти граніт науки»! Ми віримо в кожного з вас, у вас все обов’язково вийде!

***

Дорогі випускники, сьогодні ви залишаєте клас початкової школи. Тепер вас чекають нові пригоди в країні предметів справжньої науки, тепер ви будете робити серйозні відкриття і часто приймати самостійні рішення. Не забувайте свого першого вчителя, не бійтеся відкривати двері до нових знань, залишайтеся завжди дружним класом і неодмінно домагайтеся великих успіхів.

***

Дорогі діти, сьогодні ви випускники. І нехай до 11-го класу ще далеченько, але ви вже успішно змогли подолати перший важливий етап навчання. Попереду п’ятий клас, а значить, вас чекають багато нових предметів, цікавих уроків, цікавих занять і веселих, дзвінких змін. Бажаю залишатися дружним класом, допомагати один одному долати будь-які проблеми і неодмінно домагатися великих успіхів у навчанні.

***

Початкова школа залишилася позаду і попереду вас чекає другий, не менш важливий етап шкільного життя — 5 клас! Чотири роки пролетіли в одну мить, але все цікаве тільки-тільки стукає у ваші двері! Сьогодні, в перший серйозний випускний, хочеться побажати вам побільше старанності, посидючості, відмінних оцінок і вірних шкільних друзів!

***

Вітаємо вас, діти, з випускним. Початкова школа позаду і тепер вам належить крокувати по більш складній дорозі. Але, ви обов’язково впораєтеся, адже ви — великі молодці, ви — дружний і веселий клас, ви — цілеспрямовані та сміливі діти. Бажаємо вам, хлопці, жити цікаво і здорово, виконуючи свої мрії, підтримуючи товаришів, люблячи своїх близьких і домагаючись великих перемог на своєму шляху. Високих оцінок вам і легкого навчання надалі.

***

Рідненькі наші випускники вітаємо Вас з вашим першим шкільним випуском! Так швидко плине час, ось ви і закінчили початкову школу, позаду 4 класи, а попереду новий виток знань, новий досвід та відчуття. Бажаємо Вам успішно підкорювати нові горизонти, бути допитливими, працьовитими та завзятими!

Фото: Хочу!

Привітання у віршах

Летить моє вітаннячко
До вас на випускний!
Повеселися, сонечко
У день цей осяйний!

Хай буде тобі радісно,
Хай безліч добрих мрій
Завжди тобі здійсняються
Мудрішай і міцній...
©

***

4 клас! Ви вже дорослі.
Пишаємося, які ви є.
До знань спочатку йшли наосліп,
Тепер вже досвід не дає.

У вас з’явились нові друзі,
Заняття, хобі — цілий світ.
Бажаєм йти по білій смузі
Під звуки чарівних трембіт!

***

Попереду — старша школа.
Вітаю з успішним стартом до знань!
Хай буде іще багато:
Нових відкриттів, щирих здивувань...

Хай дружба міцніє і юність
До світла несе вас на всіх вітрах,
До науки ведуть сміливо
Усі вчителі — бо це добрий шлях!

***

Випускний у нас сьогодні,
Ми веселі і щасливі!
Сміх дзвенить напередодні
І мелодії грайливі.

Нехай світлим буде свято,
Хай звучить чудовий вальс,
Квітів, усмішок багато,
Гарно провести щоб час!

***

Випуск з четвертого класу —
Дорослими стали ми,
Нові ми маємо шанси
Гарними бути людьми.

Вчителька рідна наша,
Ноти прощального вальсу,
Повниться радості чаша,
Фарбами зала прикрашена!

Фото: Хочу!
Фото: Хочу!
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми публікували найкращу добірку пісень для випускників 4 класу. Тут знайдеться улюблена пісня для кожного сердечка.